05 / 05 / 2024

Cityscape Emlak Fuarında istanbul projeleri ilgi mi gördü

Cityscape Emlak Fuarında istanbul projeleri ilgi mi gördü

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Cityscape Emlak Fuarında istanbul projeleri ilgi mi gördü Haberi

Cityscape Emlak Fuarında istanbul projeleri ilgi mi gördü

Türkiye ekonomisinin son yıllarda büyümesinde lokomotif sektör olarak dikkat çeken gayrimenkul sektörü, Dubai’de moral buldu. Türk şirketleri, en büyük gayrimenkul fuarından biri olan Dubai’deki Cityscape Global’den memnun ayrıldı. Yapılan satış birçok şirketi memnun ederken bazı şirketler de ciddi rezervasyonla döndüler. En çok ilgi ise İstanbul’daki marka projelere oldu. Fuar sırasında Arap yatırımcılar Türkiye’de yatırım yapmanın karlı bir iş olduğunu ve yaşanan siyasi durumun yatırımlarını etkilemediğini belirtirken,emlak yatırımı için İstanbul’u özellikle izlediklerini anlattılar. Fuarda ilk gün 250 milyon dolarlık bir rezervasyon ve satış yapılırken, 3 gün süren fuarın sonunda ise bu rakamın 2’ye katlandığı öğrenildi. Uzun vadede Türkiye’ye güvendiklerini dile getiren Arap yatırımcılarından Trabzon, Yalova ve Bursa gibi kent isimlerini duymak da bu şehirlerin yatırımcıların hedefinde olduğu izlenimi verdi. Türkiye’ye...