01 / 05 / 2024

Cityscape Fuarı bu yıl nerede açıldı

Cityscape Fuarı bu yıl nerede açıldı

Cityscape dün İstanbul’da kapılarını açtı. 67 şirketin katıldığı fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. Fuar bu sene daha büyük bir önem taşıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

CNR Emlak Fuarı'na Araplardan yoğun ilgi bekleniyor!

Gayrimenkul profesyonellerini buluşturan, Türkiye’nin önemli gayrimenkul fuarlarından olan ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bu akşam sona eriyor!

Ankara ve bölgesinin en büyük organizasyonu Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı. Fuar, bu akşam sona erecek.

Cityscape Fuarı bu yıl nerede açıldı Haberi

Cityscape Fuarı bu yıl nerede açıldı

Fuar alanında maketleri inceleyen yabancılar özel araçlarla proje alanlarına taşındı. 


ULUSLARARASI gayrimenkul fuarı Cityscape ilk kez İstanbul’da yapılıyor. Dün İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açan ve 3 gün sürecek fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. 59 ülkeden 1500 yabancı yatırımcının katıldığı fuara 5 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor. 67 şirketin projelerini sergilediği fuarda sıcak satış yapılıyor. Geçen yıl yabancı 5 milyar dolarlık satış yapan Türk inşaat şirketleri bu yıl hedef büyüttü. 10 milyar dolarlık satış hedefleyen şirketler bu amaçla fuara çıkarma yaptı. Bugüne kadar Dubai ve Fransa’da yapılan fuarla yabancı satışını arttırmayı hedeflediklerini belirten sektör temsilcileri, “Satacağımız mal burada, yabancının buraya gelip alım yapması daha doğru” dedi. 


ÖZEL ARAÇLAR BEKLİYOR


Yaşanan terör olaylarına rağmen yabancı ilginin fazla olduğuna dikkat çeken gayrimenkel sektörü temsilcileri sıcak...