02 / 05 / 2024

cityscape fuarında türk firmalara ortaklık teklifleri

cityscape fuarında türk firmalara ortaklık teklifleri

Türk gayrimenkul şirketleri, fuarda sıcak satış ve rezervasyon alırken, ortaklık teklifleri de aldı. Körfez yatırımcıları, Türk şirketleri ile yeni projeler geliştirmek için fuarda ortaklık tekliflerini sundu.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Azerbaycan'ın imarında Türk firmaları öncelikli olacak! 

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarının imar süreci hız kazandı. Bu imar sürecinde ise Türk firmaları öncelikli olacak. 

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Türk şirketlerden Uzbuild İnşaat Fuarı'na çıkarma!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uzbuild-2019" 20. Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türk şirketlerinden yoğun ilgi geldi.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

cityscape fuarında türk firmalara ortaklık teklifleri Haberi

cityscape fuarında türk firmalara ortaklık teklifleri

Dünyanın en önemli küresel gayrimenkul buluşmalarından Cityscape Global 2015’e, yine Türkiye damgasını vurdu. Cityscape Global 2015’e 61 firma ile adeta çıkartma yapan Türkiye, gayrimenkulün bu önemli global buluşmasının en gözde ülkesi oldu. Cityscape Global 2015’i değerlendiren, Cityscape Fuarları’nın Türkiye Temsilcisi ve Cityscape Turkey organizatörlerinden ISTexpo Fuarcılık Genel Müdürü İsmail Sezen, katılımcı Türk firmalarından edindiğimiz bilgilere ve açıklamalarına göre, firmaların hem yüksek montanlı toptan satışlar hem de kurumsal ve bireysel yatırımcılara münferit satışlar gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Satışların yanı sıra bazı firmalarımız ise Körfez yatırımcıları ve proje geliştiricileri ile uzun vadeli ortaklıklar için görüşmeler yaptılar. 


GÜVENLİ LİMAN TÜRKİYE


Her ne kadar bölgede bazı siyasi, ekonomik karışıklıklar olsa da ve talepte iniş çıkışlar görünse de, ziyaretçilerin en güvenilen ve istikrarlı görünen pazarın Türkiye olduğunu dile...