08 / 05 / 2024

Cityscape Global Emlak Fuarına katılan türk firmalar

Cityscape Global Emlak Fuarına katılan türk firmalar

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yan Hou tarafından kuruldu.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Mcm Global Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mcm Global Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Öz, Mertcan Öz ve Metin Öz ortaklığında kuruldu.

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Farsı tarafından kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zemin Global Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Global Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Alemi, Hıdayetullah Sadrı ve Vahidullah Popalzay ortaklığında kuruldu.

Cityscape Global Emlak Fuarına katılan türk firmalar Haberi

Cityscape Global Emlak Fuarına katılan türk firmalar

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.


Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen Cityscape Global'de Türk firmaları şov yaptı. 21-23 Eylül tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da gerçekleşen fuara 31 Türk firması katıldı. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki konut ve ofis projelerini tanıtan firmalar, Körfezli yatırımcıların beğenisini topladı. Fuar boyunca alım taleplerini değerlendiren ve iş birlikleri için Ortadoğulu yatırımcılarla görüşen firmalar fuar sonrası satış için harekete geçti. Türk inşaat patronları, önümüzdeki günlerde Ortadoğulu yatırımcıları kendi ülkelerinde ağırlayarak projeleri yerinde görmelerini sağlayacak. 


YENİ PROJELER TANITILDI 

Fuara ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra en fazla katılımı Türk inşaat firmaları sağladı. Cityscape Global'de katılımcı...