15 / 05 / 2024

Cityscape nerede olacak

Cityscape nerede olacak

Cityscape Turkey'e 50’den fazla ülkeden binlerce kişinin katılması bekleniyor. Uluslararası gayrimenkul sektörünün en köklü ve en prestijli markalarından Cityscape, Türkiye'deki ilk fuarı için tüm hazırlıkları tamamladı.

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi olacak mı? Yarın elektrikler nerede kesilecek? 18 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik kesintisi olacak ilçeler nereler? 18 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları açıklandı. İşte detaylar!

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray yeni projesi Zeray Dora Hill için düğmeye bastı! Peki, Zeray Dora Hill nerede inşa edilecek, fiyatı ne olacak, proje detayları neler? İşte tüm detaylar...

İstanbul depremi nerede olacak?

İstanbul depremi, 17 Ağustos depreminin yıldönümü sebebiyle yeniden gündeme geldi. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Türkiye'nin gündemindeki büyük İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gelecek 100 yılın depremleri nerede olacak?

10 yıldır Sisam yakınlarında büyük bir deprem olacağını söyleyen Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'deki yıkımın ucuz atlatıldığını, en büyük hatanınsa Bayraklı tarafındaki yanlış yapılaşma olduğunu anlattı....

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi iki günde gerçekleştirilecek. 157 bin 391 başvurunun geldiği projede 4 bin 467 aile ev sahibi olacak. TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

Cityscape nerede olacak Haberi

Cityscape nerede olacak

Cityscape Turkey hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Cityscape Turkey için, 50’yi aşkın ülkeden 1.000’e yakını yabancı olmak üzere binlerce kişi ve kurum ön kayıt yaptırdı.


67 şirketin katılacağı ve çok sayıda dev projenin tanıtılacağı fuara özel ödeme imkânları ve yüzde 20’ye varan artı indirimler bireysel yatırımcılara da kazandıracak.


Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda uluslararası arenada sağladığı başarıları dev bir organizasyonla taçlanıyor. Dünyanın en geniş kapsamlı, en prestijli ve en köklü gayrimenkul fuarlarından Cityscape, Türkiye'deki ilk organizasyonu için tüm hazırlıkları tamamladı. Cityscape Turkey, 24 Mart Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. 24, 25, 26 Mart tarihlerinde açık kalacak Cityscape Turkey, yurtiçinden ve yurtdışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarından da büyük ilgi görüyor. 7 farklı ülkeden 67 katılımcının...