27 / 04 / 2024

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Kızartmanın en sağlıklı yolu

Muadillerinin tersine gıdalarınızı fazla yağdan arındırır ve çıtır bir tat sunar Philips Airfryer XXL, en sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan kızartır. Yeni Twin TurboStar teknolojisi, gıdaların
fazla yağdan süzülmesini sağlayarak kendiniz ve aileniz için kızartma yapmanın en sağlıklı alternatifini sunar.


* Fritöz ve wok tavada kızartılan tavuk yağı ile kıyaslanmıştır

* Klasik Philips fritözde hazırlanan taze kızartmalarla kıyaslanmıştır

* Geleneksel Philips fritöz ile kıyaslanmıştır

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Twin TurboStar teknolojisi gıdalardaki ekstra yağı arındırır

Güçlü ısıtıcı ve motoru yeni Twin TurboStar teknolojimizle birleştiren AirFryer XXL'ın içindeki sıcak hava, pişirme haznesinin tamamında kuvvetli bir  yel gibi döner. Gıdalarınızdan ekstra yağı arındırmak ve tüm yağı basitçe atmak üzere yağ hapsedicide toplamak için dizaynedilmiştir.Twin TurboStar teknolojisine sahip Philips AirFryer XXL, sıradan bir fritöze nazaran üstünüze ve evinize kızartılmış yağ kokusu bulaşmasını da engeller.


XXL aile boyuna bütün bir tavuk veya 1,4 kg kızartma sığabilir

AirFryer XXL, aileniz düşünülerek dizayn edilmiştir. Her gün tüm aile için leziz yemekler hazırlayın. XXL kapasitesi, bir bütün tavuğu veya 1,4 kg kızartmayı basitçe pişirebilir.


Tüm çıkarılabilir parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir Zaman tasarrufu ve problemsiz temizlik için çıkarılabilir tüm parçalar bulaşık makinenizde emniyetle yıkanabilir.En güçlü AirFryer XXL'ımız. Bu ürün, en hızlı pișirme zamanları için en kuvvetli hava ile kızartma cihazımızdır. Anında ısınma fonksiyonuyla her zaman bașlamaya hazır olursunuz.


En sevdiğiniz gıdaları evde kızartın, pişirin ve ızgara yapın

Airfryer XXL, kızartma işleminin dışında da kullanılabilir. Acil ve leziz aile yemekleri için en sevdiğiniz godaları ızgara yapabilir. ve hatta fırın yapabilirsiniz. Philips AirFryer XXL uygulaması; ipuçları, tanıtımlar ve kolay tariflerle doludur. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?


 


Geri Dön