05 / 05 / 2024

Cityscape Türkiye Fuarı katılımcıları

Cityscape Türkiye Fuarı katılımcıları

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Cityscape Türkiye Fuarı katılımcıları Haberi

Cityscape Türkiye Fuarı katılımcıları

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.


Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaları ve yatırımcılarını bir araya getiren Cityscape Turkey fuarında Global Yatırım Merkezi SO1 standında uzman satış ekibiyle yerini aldı.


Global Yatırım Merkezi CEO’su Alper Apaydın fuarla ilgili açıklamalarda bulundu:


“Cityscape fuarı Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilmesine rağmen beklediğimizden daha fazla katılımcının olduğunu görmek bizi çok mutlu etti. Cityscape Turkey fuarı ile hem kendi portföylerimizi hem de farklı projeleri daha fazla kişiye ulaştırma fırsatını bulduk. Yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerimiz oldu ve projelerimizi daha yakından tanıdılar. Bu fuarın ülkemiz ekonomisine oldukça katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm...