27 / 04 / 2024

çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak

çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

TOKİ 4 ilde zemin etüd raporları hazırlatılması ihalesi bugün!

TOKİ Sivas, Bolu, Konya ve Karabük İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi İle Manisa İllinde İmar Planına Esas Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün yapılıyor.

Halk GYO finansal raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO finansal raporlarını yayınladı.

Afyonkarahisar İGM toplantısında imar raporları karara bağlandı!

Afyonkarahisar İGM Mart ayı toplantıları dünkü son birleşimle tamamlandı.Toplantıda komisyon raporları oylanarak karara bağlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul stokların değerleme raporlarını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul stokların değerleme raporlarını yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

Edip Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

TOKİ 5 ilde zemin etüd raporları hazırlatacak!

TOKİ, Antalya, İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve Bartın illerinde zemin etüd raporları hazırlatacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi'nde imar raporları görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının son birleşiminde imar komisyonuna havale edilen raporlar görüşüldü.

Haliliye Meclisi'nde imar komisyonundan gelen raporlar görüşüldü!

Haliliye Belediye Meclisi'nin Şubat ayının son toplantısı dün yapıldı. Yapılan toplantıda imar komisyonundan gelen raporlar ele alındı ve karara bağlandı.

Karabük Belediye Meclisi'nde imar komisyonu raporları kabul edildi!

Karabük Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar komisyonu raporları yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

Düzce Kurugöl'de fizibilite çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak Haberi

çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1-Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres; GÜMÜŞSUYU MAH.ÜLKER SK.NO.32/2 BEYOĞLU...