24 / 05 / 2024

cizre ve silopi imar çalışmaları

cizre ve silopi imar çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terörden temizlenen illerde terör örgütü PKK'nın mağdur ettiği insanlar için artık devletin şefkat kollarını açacağı zamanın geldiğini kaydetti.

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Cizre Belediyesi'nden 35 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Cizre Belediyesi, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatını 35 milyon TL'ye satıyor...

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

TOKİ Şırnak Cizre 18 konut ile 12 ticaret alanı ihalesi 24 Haziran'da!

TOKİ Şırnak ili, Cizre ilçesi mescit, taziye evi ve 18 adet konut ile 12 adet ticaret inşaatı ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

Terör mağdurlarının evleri teslim ediliyor!

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin’de büyük bir değişim yaşanıyor. Terör mağdurları için yapılan sosyal olanaklarla dolu konut projeleri birer birer tamamlanarak ailelere teslim ediliyor. 

Cizre’de 947 konut teslim edildi!

Şırnak Cizre'de 3 yıl önce PKK saldırılarında evleri yıkılan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca inşası süren 3 bin 87 konuttan 2 bin 470'i tamamlandı. 

Silopi'de 236 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Silopi ilçesinde 236 konutu hak sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. Kurum, "88 konut da hak sahiplerine teslim aşamasına geldi'' dedi.

Cizre yeniden imar ediliyor!

Şırnak Cizre Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cizre'de yenileme çalışmaları devam ediyor. Şehir yeniden imar ve ihya ediliyor.

cizre ve silopi imar çalışmaları Haberi

cizre ve silopi imar çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terörden temizlenen illerde terör örgütü PKK'nın mağdur ettiği insanlar için artık devletin şefkat kollarını açacağı zamanın geldiğini kaydetti. Cizre ve Silopi'de yeniden imar çalışmalarını inceleyen Özhaseki, "Bölgeye yatırıma geldiğimizde, üç dört ay önce terör örgütünün ufak tefek tehditleri oluyordu. Şimdi ise pilleri bitti. Bölge bunlardan arındırıldı. İş verdiğimiz herkes gidiyor gönül rahatlığı ile çalışıyor. Eskiden yol, baraj, hastane yaptırmıyorlardı. Devlet gelmesin sefalet sürsün istiyorlardı. Vatandaş şimdi bizim burada olmamızdan çok memnun. Her gittiğim ilçede öğretmenlerle, esnafla, muhtarla, melelerle, aşiret liderleri ile konuştum. Hepsi 'güvenlik için asla polis, asker buradan gitmesin' diyor. 'Ekmekten havadan sudan önce bunu istiyoruz' diyorlar" dedi. Cizre'de yapılan 967 konutun inşaat sahasını ziyaret eden Bakan Özhaseki, bölgedeki bakanlık yetkililerine, evi...