09 / 05 / 2024

Clarion hotel tekirdağ

Clarion hotel tekirdağ

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Tekirdağ Gorky Hotel 5.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Tekirdağ İli , Süleymanpaşa İlçesi, Yavuz Mahallesi, Sazlıdere Mevkii'nde yer alan Gorky Hotel icradan satışa çıkarılıyor. Tekirdağ Gorky Hotel için 5 milyon 244 bin 118 TL bedel isteniyor.

Beyoğlu yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Beyoğlu Sütlüce'de açılan Clarion Hotel’in tanıtım toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Giderek gelişen Beyoğlu artık herkesin gıpta ile baktığı bir oldu." dedi.

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

İstanbul'da iş dünyasına hizmet verecek bir otel daha kapılarını açtı. Piyasada Scooter markasıyla bilinen Macro A.Ş.'nin yatırımı olan beş yıldızlı tesis, Mahmutbey'de TEM Otoyolu'yla Basın Ekspres Yolu'nun kesiştiği noktada bulunuyor.

Clarion Hotel Mahmutbey’de açılıyor!

İstanbul, konuklarını yüksek standartlarda ağırlayan, business konseptiyle iş konaklamalarında olduğu kadar, 5 yıldızlı konaklama seçenekleriyle diğer misafirleri için de çok özel ayrıcalıklar sunan yepyeni bir otele kavuşuyor...

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Clarion hotel tekirdağ Haberi

Clarion hotel tekirdağ

Choice Hotels, İspanya, Latin Amerika ve Suudi Arabistan’daki yeni pazar girişlerinin ardından Türkiye’deki büyüme stratejisi çerçevesinde İstanbul-Tekirdağ anayolu üzerinde yer alan yeni Clarion için Amerika ve Almanya merkezli T&T Hotel Consulting’in önerisiyle EOS Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile işbirliği yaptı. 

Önü açık deniz manzarasına sahip Clarion Hotel Tekirdağ, yaklaşık 110 odayla misafirlerini ağırlayacak. Konferans salonları ve yemek salonu ile farklı büyükteki etkinliklere ev sahipliği yapmayı planlayan Clarion Hotel Tekirdağ, şehir merkezine beş dakikalık mesafede yer alıyor.

Clarion Hotel Tekirdağ’ın lokasyonuyla büyük bir potansiyel taşıdığını dile getiren  Fatih Koyuncu, “Tekirdağ ve çevresi çok hızlı büyüyor ve şehrin uluslararası markalı, merkezi bir konuma sahip bir otele ihtiyacı vardı. Bu özellikleri üzerinde barındıran Clarion Hotel’in Tekirdağ’ın en önemli konaklama merkezlerinden...