02 / 05 / 2024

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme nerede

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme nerede

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi, The Rıtz -Carlton Plaza' da kuruldu.

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elhasan tarafından kuruldu.

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fares Alazab, Anas Alahmad ve Ayman Alasmı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Bülent Bilgin tarafından kuruldu.

Atak Yönetim İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atak Yönetim İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta kuruldu.

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Moteı Rashed Mohammad Al Masrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Süleymanoğulları Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğulları Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Kılıcı ve Yasin Kılıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

First Class Gayrimenkul ofis açmayı planlıyor!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaların First Class Gayrimenkul’ü tercih ettiğini belirten Gülçin Okay, “Titiz ve vizyoner çalışmalar sonucu bir numara olduk” dedi

Manolia İnşaat Gayrimenkul ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manolia İnşaat Gayrimenkul ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zakwan Kassas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Vejdi Çelebi Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kartal'ta açıldı.

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Yunus Çilo ve Metin Çilo ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Yelken Sokak, Karadeniz Apartmanı'nda kuruldu.

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdar Osman İlkhan tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Fidanlık Sokak'ta kuruldu.

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme nerede Haberi

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme nerede

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi'nde kuruldu.


Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muameleler şunlardır. a. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre...