06 / 05 / 2024

Climber B.C. mağaza yatırımları

Climber B.C. mağaza yatırımları

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

DeFacto Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 48'e çıkardı!

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, İzmir'deki mağaza sayısını 17'ye, Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını ise 48'e çıkardı.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

Çilek Mobilya Anadolu'daki mağaza sayısını 30'a çıkardı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Çilek Yozgat'ta mağaza açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

B&G Store mağaza sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor!

B&G Store, 75 olan mağaza sayısını 2018’de yurt içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. B&G Store, yurt içi yatırımlarını yurt dışı yatırımlarıyla eş zamanlı yürüterek, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu’da da büyümeyi planlıyor.

Kiğilı Çin'deki mağaza sayısını 4'e çıkaracak!

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

Migros bu yıl 200 yeni mağaza açacak!

Migros, bu yıl 150-200 mağaza açarak, çift haneli büyüme hedefliyor. Geçen yıl konsolide satışlarını yüzde 14 artırarak 8 milyar 123 milyon liraya yükselten Migros, 98.5 milyon lira kâr açıkladı.

BİM mağaza sayısı 5 bine ulaşacak!

BİM, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefi koydu. Şirket, 450 milyon TL yatırım ile 500 mağaza daha açarak, nokta sayısını 5 bine çıkaracak.

Mert Optik İstanbul'da 3 mağaza açtı!

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Climber B.C. mağaza yatırımları Haberi

Climber B.C. mağaza yatırımları

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı. Premium erkek giyim markası Climber B.C.’nin ilk mağazası kentin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan ve Avrupa’nın Top 10 alışveriş merkezi listesinde yer alan Columbus’ta açıldı.


Avrupa’da da büyümesini sürdüren, 30 ülkede 73 konsept mağazası bulunan Climber B.C. yeni koleksiyonuyla dünyanın önde gelen fuarlarından İtalya Floransa da gerçekleşen 90. Pitti Uomo ve Almaya  Panaroma Berlin’e katılan ender Türk markalarından biri oldu. Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu olmak üzere geniş bir coğrafyada 300’ün üzerinde satış noktası bulunan Climber B.C’nin katıldığı Pitti UOMO, bu yıl 12-15 Ocak’ta Floransa’da düzenlendi. Almanya’nın en büyük moda fuarı olan Panaroma ise 18 Ocak’ta Berlin’de...