19 / 05 / 2024

club flipper yenileniyor

club flipper yenileniyor

Club Filpper’da sürpriz bir karar uygulamaya sokuluyor. Ahmet Bayer, geçirdiği kaza sonucunda işlerinden 7 yıl süreyle koptu. Bu süreçte gerileyen tesise neşter vurmak üzere Bayer, yemden işlerinin başına döndü

İş adamı Ahmet Bayer'e haciz şoku!

Club Flipper Devre Mülk Tesisleri'ne yıllardır 2 milyara yakın borcu olduğu iddia edilen Ahmet Bayer'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan devre mülk tesislerine ve İstanbul Emirgan'da bulunan villasına haciz konuldu.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

Ayvalık Tafil Türkan Stadı'nın zemini yenileniyor!

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı. Stadın zarar gören ve özelliğini kaybetmiş olan çimleri yenileniyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir Club Sporium arazisi 39.6 milyon TL'ye ihaleye çıktı!

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından, yapımı devam eden Ataşehir Club Sporium projesi 39 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. Satış ihalesi 23 Haziran'da yapılacak...

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Swissotel 100 milyon euro ile yenileniyor!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro'luk harcamayla yenileniyor.Kasım 2013'te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi.

Swissotel 100 milyon Euro’ya yenileniyor!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi. İşte otelin hedefleri...

Muş Malazgirt Merkez Cami yenileniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Merkez Cami, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın katkılarıyla yenileniyor. Üney, “Merkez Cami’nde Diyanet İşleri Bakanlığı ve müftülüğümüz işbirliği ile tadilat yapılıyor. " dedi.

club flipper yenileniyor Haberi

club flipper yenileniyor

Ahmet Bayer, iş ve cemiyet hayatının tanınmış simalarından. Bodrum’da kurduğu Club Flipper ile Türkiye’yi ilk uluslararası devre mülk sistemiyle tanıştıran Bayer, bu tesisin prestijli olduğu, 19901ı yıllarda turizm sektöründe söz sahibi kişiler arasındaydı. Ancak 2000’li yıllarda Club Flipper bir durgunluk sürecine girdi. Bunu görüp müdahale etmek isteyen Bayer’in yaşadığı talihsiz bir olay bu girişimi 8 yıl kadar erteletti. Çünkü, 2006 yılında Bodrum’da tüple daldığı sırada derinlik sarhoşluğu yaşayan ve vurgun yiyen Bayer, o tarihten itibaren sağlık sorunlarıyla boğuşmak durumunda kaldı.

2012 başında işlerinin başına geçen Bayer, karşılaştığı tabloya şaşırmadığını söylüyor. Pek çok ilke imza attığı tesisinde memnuniyetsizliğin arttığını, gelirlerin düştüğünü gören Bayer, önce yönetimi değiştirmiş. Ardından da bu tesisi ilk günlerine dön-dürecek bir proje geliştirmek üzere kollarım sıvamış. Önümüzdeki günlerde...