06 / 05 / 2024

Club Flippera haciz şoku

Club Flippera haciz şoku

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

İş adamı Ahmet Bayer'e haciz şoku!

Club Flipper Devre Mülk Tesisleri'ne yıllardır 2 milyara yakın borcu olduğu iddia edilen Ahmet Bayer'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan devre mülk tesislerine ve İstanbul Emirgan'da bulunan villasına haciz konuldu.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

Kentsel dönüşümde belediye mülkiyetine geçen gayrimenkuller haciz edilemeyecek!

Mecliste kabul edilerek yürürlüğe giren son torba yasadaki iki düzenleme, belediyeden alacaklı olan kişi ve şirketleri zor durumda bırakacak. Kentsel dönüşümde belediye mülkiyetine geçen gayrimenkuller haciz edilemeyecek.

Club Flipper icralık oldu!

Club Flipper icralık oldu. Ünlü işadamı Ahmet Bayer hakkında, tatil köyünün tadilatından kalan 1.5 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.Club Flipper'ın üçüncü şahıslara devrinin önlenmesi için tedbir talep edildi.

Borcunu ödemeyen bankaya haciz geldi!

Bankadan çektiği 4 ayrı krediye ödediği dosya masraflarının toplamının iadesi için mahkeme aracılığıyla icra takibi başlatan, bu takibin kesinleşmesine ve yapılan resmi ihtarlara rağmen alacağını tahsil edemeyen vatandaş, bankaya haciz işlemi gerçekleşti

Nef’in yeni iş ortağı: You Club Concierge!

Yaşanabilir mekanların tesis edilmesinde yenilikçi ve farklı yaklaşımlarıyla birçok proje ortaya koyan Nef, rezidans ve ofislerinin “ Concierge ” hizmetini You Club Concierge ile sağlıyor...

Bankaya dosya masrafı için haciz koydurdu!

Çektiği kredilere ödediği dosya masrafları için bankaya icra takibi başlatan Mehmet Kodalak, ihtarlara rağmen alacağını tahsil edemeyince, Türkiye hukuk tarihinde ilk kez bir bankaya haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Hotel Gültur'a büyük ilgi!

Club Hotel Gültur’da 7’si süit olmak üzere toplam 101 oda bulunuyor. Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıktıklarını anlatan Club Hotel Gültur yetkilileri: “Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ve çiçek bahçeleri içine kuruldu...

You Club Concierge ile rezidans ve ofis hizmetleri!

Rezidans ve ofislerde “concierge” hizmeti sunan You Club Concierge, proje sakinlerine seyahat danışmanlığı, araç kiralama hizmetleri, gıda alışverişleri, ev temizlik hizmetleri, kuru temizleme ve etkinlik rezervasyonu gibi birçok konuda 7/24 hizmet veriyo

Kefilin evine haciz gelir mi?

Kefil, birilerinin alım satım işleminde, alımı yapanın parayı ödememesi gibi durumlarda, onun yerine ödeme yapmayı kabul eden kimse oluyor. Borcun ödenmemesi halinde kefilin evine haciz gelir mi?

Ev üzerindeki haciz, borç yapılandırma ile kaldırabilir mi?

Torba yasa ile gelen borç yapılandırması için ikincil mevzuatlar hazır, Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor. Peki borç yapılandırması yapıldıktan sonra gayrimenkul üzerindeki haciz kaldırılabilir mi? Borç düşükse ne yapılabilir? İşte cevaplar...

Belediye kentsel dönüşüm konutları haciz edilebilir mi?

Belediye kentsel dönüşüm gelişim projeleri kapsamında üretilen konut haczedilebilir mi? Belediye kentsel dönüşüm evlerine haciz işlemi uygulanabilecek mi? Belediye kentsel dönüşüm projesiyle alınan ev haczedilebilecek mi?

Club Flippera haciz şoku Haberi

Club Flippera haciz şoku

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine haciz geldi.


Yalıkavak mahallesi tilkicik koyunda bulunan Club Flipper’in devre mülk site yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu. 


Haciz işlemi için gelen memurlara yönetim tarafından tepki gösterildi. Vitanova şirketi alacaklarını tahsil edemeyince Club Flipper yönetimini mahkemeye verdi. Hiçbir şekilde ödeme yapmayan Ergüder Tırnova kendi alacaklarının da olduğunu iddia etti. Bunun üzerine mahkemeye intikal eden konu Tırnova’nın aleyhine sonuçlandı. Vito nova şirketi davayı kazanmasının ardından Club Flipper yönetimini haciz ettirdi. İlk hacizde yönetim ofisindeki malzemeler alındı. İkinci hacizde ise devre mülk sitesinin jenaratörüne el koyuldu. Haciz işlemi tatilcilerin meraklı bakışları arasında gerçekleşti.


Club Flipper devre mülk sitesi adına kısa bir açıklama yapan Ergüder...