29 / 04 / 2024

Club Patara Evlerinde indirim

Club Patara Evlerinde indirim

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, bahçe, birinci ve teras katları farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor.

Muğla Club Armonia Bodrum Evleri'nde satılık devremülk!

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

CEO Club Bankacılar Zirvesi gerçekleşti!

Bankaların yöneticileri İstanbul'da düzenlenen CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde gündemi ve bankacılık sektörünü değelendirdi. İşte bankaların en yetkili isimlerinin değerlendirmelerinde öne çıkan başlıklar:

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi gerçekleşti!

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.

Patara Konut Yatırım ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Patara Konut Yatırım ve Yönetimi Anonim Şirketi, 1 milyon 275 bin TL sermaye ile 14 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beşiktaş, Kuruçeşme Caddesi 'nde kuruldu.

Antalya'daki Patara Tak’ı restore ediliyor!

ANTALYA’nın Kaş İlçesi yakınlarındaki Likya Birliği’nin başkenti Patara Antik Kenti’nin simgesi olan Patara Tak’ı restore ediliyor. Patara Tak’ı, kent yerleşimine girişi belirleyen, kentin onurlandırma anıtı olarak biliniyor.

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

Iasos Beach Club Bodrum'da 6 ay erken teslim sürprizi!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum'da inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, Temmuz 2015'te, taahhüt edilen tarihten 6 ay önce daire sahiplerine teslim ediliyor.

The Club Beach By Bodrum Ramada açıldı!

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.

Barbarossa Club&Hotel yoğun ilgi görüyor!

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip ili olan Mersin'in gözbebeği Kızkalesi'nin gözde tesislerinden Barbarossa Club&Hotel, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen turistlerden büyük rağbet görüyor.

Ataşehir Club Sporium arazisi 39.6 milyon TL'ye ihaleye çıktı!

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından, yapımı devam eden Ataşehir Club Sporium projesi 39 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. Satış ihalesi 23 Haziran'da yapılacak...

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evlerinde indirim Haberi

Club Patara Evlerinde indirim

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.  Devremülk almak isteyenler, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve haftalık 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla tapulu devremülk sahibi oluyor. Club Patara Evleri hemen yanı başında bulunan Patara Prince Resort otelinin hizmetlerinden de yararlanma imkanı sunuyor. Üniteler, ister tek haftalık ister 2 haftalık dönemler halinde Kat Mülkiyeti Dönem Tapusu ile satın...