01 / 05 / 2024

Club Patara fiyatları ne kadar

Club Patara fiyatları ne kadar

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara metrekare fiyatı 300 TL'den başlıyor!

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Iasos Beach Club projesinin ilk 4 blok inşaatı tamamlandı! 250 bin TL'ye!

Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu’nda konumlanan ve 144 konuttan meydana gelen Iasos Beach Club Bodrum Projesi’nde ilk 4 blok inşaatı tamamlandı. Daire fiyatları lansmana özel 250 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Iasos Beach Club' da fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

META Bilişim İnşaat ve May Yapı tarafından hayata geçirilen Bodrum Iasos Beach Club Evleri toplam 144 adet daireden oluşuyor. Bodrum Iasos Beach Club' da fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Lasos Beach Club Bodrum'da lansman fiyatları devam ediyor!

META Bilişim İnşaat tarafından Bodrum Kıyıkıslacık lasos Koyu'nda yükselen lasos Beach Club Bodrum, 16 blokta 144 konuttan oluşuyor. 8 bin metrekare arsa üzerine kurulan proje, plaja 100 metre uzaklıkta yer alıyor.

Lasos Beach Club Bodrum projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

META Bilişim inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Bodrum Kıyıkışlacık lasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Club Patara fiyatları ne kadar Haberi

Club Patara fiyatları ne kadar

Kalkan’da yenilenen 30 devre mülk; 1 veya 2 haftalık, tapulu mülk olarak satışa çıkarıldı. Devre mülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Türkiye’nin ünlü mimarlarından Turhan Kâşo, 1980’lerin sonunda Kalkan’da kendine ev yapmak için arazi aldı. Denize, doğaya ve İstanbul’un çocukluğundaki dönemlerine duyduğu özlemin etkisiyle bu kararı alan Kâşo, bir ev için gittiği Kalkan’da deniz kenarında 60 dönümlük arazi alınca kendi deyimiyle bir rekreasyon merkezini hayata geçirdi. Bugün turizm sektörünün köklü kuruluşlarından olan Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. olarak kendi evi dışında villalar yapan Kâşo, Patara Prince Hotel ve Resort’un da yer aldığı proje çerçevesinde 1993’te 250 konuttan oluşan Club Patara Evleri’ni hayata geçirdi. 

30 devre mülk satışta

Ancak bir süre sonra çok moda olan devre...