07 / 05 / 2024

Clup Flipper dava

Clup Flipper dava

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Clup Flipper’dan devre mülk kiralayanlar Ahmet Bayer'e dava açtı!

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Turizm sektörü devre tatil yöntemini gündeme getirdi!

Clup Flipper’ın patronu Bayer, devre tatil satışının yatırımcının elini rahatlatacağını belirterek, “Yatırım karşılığını 3 yılda alır. % 25 doluluğu da garantiler” dedi.

Bodrum'daki kaçak devremülkler yıkıldı!

BODRUM'da turizmci Ahmet Bayer'in yönetiminde olduğu dönemde Clup Flipper'in devremülk bölümünde imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen 5 villa ile müştemilatının yıkımına belediye ekipleri tarafından başlandı.

Bodrum Clup Flipper'in imara aykırı olan bölümü yıkıldı!

BODRUM'da turizmci Ahmet Bayer'in yönetiminde olduğu dönemde Clup Flipper'in devremülk bölümünde imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen 5 villa ile müştemilatının yıkımına belediye ekipleri tarafından başlandı.

Kira bedelinin tespiti dava dilekçesi!

Gayrimenkul kiralamalarında, kira bedelinin tespiti konusunda anlaşma sağlanamaması halinde, kira bedelinin tespiti için bir dilekçe hakimden müdahalesi istenebiliyor. İşte kira bedelinin tespiti dava dilekçesi örneği...

Soma zeytinlikleri için karşı dava açılıyor!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Soma Kolin Termik Santrali'nin yapımı için zeytinliklerin kamulaştırmasına Somalılar ve Greanpeace tarafından karşı dava açılıyor.Soma Kolin Termik Santrali'nin yapımı için acele kamulaştırma yapılmıştı...

Greenpeace'den "acil kamulaştırmaya" karşı dava!

Greenpeace, Soma'nın Yırca Mahallesinde yapılacak olan Kolin Termik Santrali'nin yapımı için zeytinlik alanın kamulaştırılmasının hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle dava açtığını bildirdi. Greenpeace Avukatı Soma Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

TÜKODER, ulaşım zammına dava açıyor!

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şubesi, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından 1 Eylül'de uygulanacak kent içi toplu ulaşım ücretlerine yapılan zammın iptali için dava açtı.

Kat mülkiyeti kanunu dava ehliyeti!

Kat mülkiyeti kanunu gereğince, kat malikleri ve kat irtifakı sahipleri hak kaybı yaşadıklarını düşünmeleri halinde, mahkemeye konu ile ilgili dava açarak, hakimden müdahalesini isteyebiliyor. İşte kat mülkiyeti kanunu dava ehliyeti..

Doğuş GYO Maslak imar planı için İBB'ye dava açtı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 12 Mart'ta askıya çıkarılan 1/5000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı için yaptığı itirazın geri çevrilmesi üzerine dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne dava açtı.

Cengiz Şişman: Kemaliye imar planının iptali için dava açılmalı!

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Cengiz Şişman, Kemaliye Mahallesi dönüşüm alanında yeri olan vatandaşların haklarının kaybolmaması için, "Kemaliye'de hazırlanan imar planının iptali için dava açılmalıdır" dedi

Vesayet dava dilekçesi örneği!

Vesayet gerektiren hallerde, vesayet organlarından vasi veya kayyım atamasının yapılması istenebiliyor. Atama için mahkemeye bir dilekçe ile yapılan müracaat yapılabiliyor. İşte vesayet dava dilekçesi örneği...

Kira dava dilekçesi!

Kiracının ödeyeceği kira bedelinin tespit edilmesine ilişkin dava taşınmazın yer aldığı Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ile açılabiliyor. Peki, kira dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte kira dava dilekçe örneği..

Clup Flipper dava Haberi

Clup Flipper dava

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Ahmet Bayer ve beş şirket yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusu dilekçesinde, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlattığı iddia edildi. 

Bloklar arasındaki basket ve voleybol sahalarının üyelerin kullanımından çıkarıldığı, kulübün otel olan kısmının satılarak devre tatil haklarının gasp edildiğini söyleyen şikayetçiler dolandırıldıklarını iddia etti. 8 bloğun yıkıldığı dilekçede belirtilirken, anfi tiyatronun kullanılmaz hale geldiği, konutlara ait otoparkların kaldırıldığı, beyaz bayraklı plaja tatil köyü üyelerinin girişinin engellendiği belirtildi.

Tatil köyünden hizmet alamayan üyeler Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.  Dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Şüphelilerden Ahmet Bayer, her ne kadar şirket hissedarı...