28 / 04 / 2024

CNBC-e

CNBC-e

Aylık iş ve ekonomi dergisi CNBC-e Business, Türkiye´nin en yaşanabilir kentleri araştırmasının üçüncüsünü açıkladı

Esnaf paketi TOKİ'nin imkanlarından faydalanacak!

Nihat Ergün, esnaf planı için bu yılın bütçesine ek tedbir gerekmediğini belirtti

Yatırımlardaki büyük çöküş sürüyor!

Milliyet Gazetesi yazarlarından Hurşit Güneş, bugünkü köşesinde "Yatırımlardaki büyük çöküş sürüyor" başlıklı yazı kaleme aldı

Ahmet Ertürk: Şirketleri Halis Toprak'a veremeyiz

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, el konulan Toprak Grubu şirketlerini Halis Toprak'a emanet edemeyeceklerini belirtti

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Kordsa inşaat sektörüne mi girecek?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, inşaat sektörüne gireceklerini açıkladı. Cenk Alper, CNBC-E yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Discovery Communications CNBC-e'yi satın alacak!

Discovery Communications Türkiye'de Doğuş Yayın Grubu ile stratejik ortaklık kurmak üzere anlaşırken; Doğuş'a ait ulusal yayın yapan haber ve eğlence kanalı CNBC-e'yi de satın almaya karar verdi.

Bursa'nın geleceği masaya yatırıldı!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla DÜNYA Gazetes ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin 3 durağı Bursa olacak.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Bursa'da başlıyor!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 3. durağı Bursa olacak.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Bursa'da!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla DÜNYA gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" bugün üçüncü durağı Bursa'da yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi 16 Haziran'da Bursa'da!

Rönesans Holding" ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin 3. durağı Bursa olacak.

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın Antalya'da başlıyor!

DÜNYA gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen 'Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi' yarın Antalya'da yapılacak.

Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi yarın yapılacak!

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

Hüseyin Sözlü: Kentsel dönüşümün algısı düzeltilmeli!

CNBC-e'de yayınlanan Finans Cafe programında Melda Yücel Kocaalp'in konuğu olan Adana Büyükşehîr Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentsel dönüşüm mantığı ve Adana'da gerçekleştirilecek çalışmaların şekliyle ilgili bilgi verdi.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm zirvesi başlıyor!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile Cnbc-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin ilki Adana'da gerçekleştiriliyor.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ilki Adana'da!

Rönesans Holding ana sponsorluğu Emlak GYO’nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile Cnbc-e işbirliğinde düzenlenen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor..

Adana'da Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşiyor!

Kentsel dönüşüm Adana'da masaya yatırılıyor Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-E işbirliğinde gerçekleşen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ilki Adana'da gerçekleştiriliyor.

CNBC-e Haberi

CNBC-e

Buna göre geçen yıl Türkiye´nin en yaşanılır kenti, genel sıralama itibariyle yine Ankara olurken, ikinci sırayı ise 2008´de olduğu gibi Eskişehir kaptırmadı. Daha önce 7. sırada bulunan Isparta ise 3. sıraya yükseldi.

Altı ana kategoride ve 37 alt parametreye göre hazırlanan bu yılki çalışmanın sonuçları, derginin Ekim sayısında yer aldı.

Türkiye´nin en Yaşanılır kentleri araştırmasında genel sıralamada birinci olan Ankara, 6 ana kategori içerisinde bulunan eğitimde ilk, ekonomide ikinci sırada yer alırken, sağlıkda 9´uncu, sanatda 11´inci, güvenlikde (zemin güvenliği ve suç istatistikleri itibariyle) 25´inci ve kent hayatında ise 71´inci.

Başkent refah göstergesi sayılan pek çok alanda da iddialı. Alt sektörlerden, yetişkin başına düşen otomobil sayısı ve yetişkin nüfus içindeki üniversite mezunu oranında Ankara yine ilk sırayı alırken, kişi başına düşen konut sayısında...