16 / 05 / 2024

cng dolum ve ikmal tesisi

cng dolum ve ikmal tesisi

Gaziantep Belediyesi, CNG Dolum ve İkmal Tesisi'ni 4 milyon 900 bin liraya yaptıracak...

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

Aylık 78 liraya dolan aylık öğrenci akbili İETT'nin yüzde 40 kararından sonra kaç lira oldu. Aylık akbiller rekor kırmaya çok yakın. Tam aylık akbil 430 liraydı yen aylık dolum ücreti bin liraya doğru koşar adım gidiyor. İşte yeni öğrenci ve tam akbil bilet fiyatları...

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Omak tarafından kuruldu. 

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Hamdo Abdulkarım, Abdalla Reqalla, Ahmed Meawad Hassan ve Nabıl Husnı ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli yeni otobüs garajı tamamlandı!

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Omak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Turaboğlu Sokak Sıtkıbey Plaza'da kuruldu.

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. Levent Güney tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

CNG tesisinin ihalesi yapıldı!

Doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Türkiye’nin en modern ve emniyetli sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) dolum tesisi için ihale yapıldı.

Fi Yapı Fi Side projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor!

Fi Yapı Fi Side projesindeki kayıp zamanı minimuma indirmek için aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor. Beton mikserleri yeni dolum ve sevkiyat için gece geç saatlere kadar Proje içerisine kurulan beton santrali önünde sıra bekledi.

cng dolum ve ikmal tesisi Haberi

cng dolum ve ikmal tesisi

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN 


1- İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait Şehitkamil İlçesi Karaca Ahmet Mahallesi 22L Nazım İmar ve 22L-lle uygulama imar paftalarında, ada 430 parsel 4'de kayıtlı taşınmaz üzerinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (j) fıkrası gereğince Yap İşlet Devret Modeli ile kurulacak olan CNG Dolum ve İkmal Tesisinin işletilmesi işidir.


2- İSİN SÜRESİ:

Sözleşmenin imzalanmasını müteakip yapılacak yer teslim tarihinden itibaren CNG Dolum ve İkmal Tesisinin kurulumu dahil 10 yıldır.


3- MUHAMMEN BEDEL:

CNG dolum ve ikmal tesisinin kurulumu ve işletmeye açılabilmesi için belirlenen muhammen bedel 4.900.000,00.-TL. ’dir.


Ancak, ödenecek kira miktarı için belirlenen muhammen bedel, kurulumu tamamlanan istasyonlardan gaz satışına başlanıldığı tarihten itibaren her ay elde edilen brüt cirodan KDV ve ÖTV hariç olarak belirlenen % 5...