21 / 05 / 2024

cnr BoatShow

cnr BoatShow

Boat Show'da 13 milyon TL'lik yatları da, 10 bin TL değerinde motorlu tekneleri de sergileyeceğiz" diye konuştu. CNR Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Ulaş Özer de fuarın sektörde 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturacağını belirtti.

Helis More Kartal CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Türkiye’de ilk kez CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor.

Yeni projeler yabancılar için CNR Emlak Fuarı'nda vitrine çıkıyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.

CNR Emlak 2015 Fuarı kapılarını açtı!

Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuarı yerli ve yabancı ziyaretçiler katılacak.

İTO, Yaşayan İstanbul Maketi ile CNR Emlak Fuarı'na damga vuracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı ‘CNR emlak 2015 - konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4 Kasım’da (Yarın) açılıyor.

Say Yapı yooistanbul ile CNR Emlak 2015 fuarına katılacak!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. 'yooistanbul' , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın açılıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 40 bin yatırımcı ağırlayacak!

4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek CNR Emlak Fuarı'nda 6 bini yabancı olmak üzere 40 bin yatırımcı ağırlayacak. Körfez'den büyük alım grupları da bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na 6 bin yabancı yatırımcı gelecek!

4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek CNR Emlak Fuarı'nda 6 bini yabancı olmak üzere 40 bin yatırımcı ağırlayacak. Körfez'den büyük alım grupları da bekleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı'nda geri sayım başladı!

‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na sayılı günler kaldı. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuara yerli ve yabancı yatırımcılar damga vuracak.

cnr BoatShow Haberi

cnr BoatShow


Karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show"'da toplam 250 milyon euro değerinde 400 mega yat, tekne ve yelkenli görücüye çıkarılacak. CNR EXPO Yeşilköy'de 15 Şubat 2014 tarihinde başlayacak fuar, Pozitif Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilecek. 

DENTUR Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, "Denize açılmak isteyen herkes, bu fuarda kendi bütçesine göre bir tekne ve yat bulabilecek. 

Boat Shovv'da 13 milyon TL'lik yatları da, 10 bin TL değerinde motorlu tekneleri de sergileyeceğiz" diye konuştu. CNR Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Ulaş Özer de fuarın sektörde 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturacağını...