02 / 05 / 2024

CNR Emlak Zirvesi nerede

CNR Emlak Zirvesi nerede

Yarın kapılarını açacak olan CNR Emlak Fuarı yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü buluşturacak. Fuar 26 Kasım'a kadar sürecek.

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Fonlar yeşil binalara yatırım yapıyor!

Yüzyılın en büyük sorunu çevre kirliliği ve bu sorunun çözümü ise enerji tasarrufu olarak görülüyor. Yeşilin Babası olarak bilinen Jerry Yudelson CNR Emlak Zirvesi’ne katıldı ve zirvede yeşili ve çevreyi anlattı.

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

GYO ve GYF'ler yatırımcıya tanıtılmalı!

CNR Emlak Zirvesi'nde GYO'lar ve GYF'lerin yatırımcıya tanıtılması için çalışma yapılması çağrısı yapıldı. 

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

CNR Emlak Zirvesi nerede Haberi

CNR Emlak Zirvesi nerede

23-26 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 2. CNR Emlak Zirvesi yarın kapılarını açıyor.  2. Uluslararası CNR İSTANBUL EMLAK ZİRVESİ yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü buluşturacak.

CNR Emlak Fuarı'nın ikinci gününde Ülke Forumları '' Yatırım ve İş Fırsatları'' konu başlıklı seminer ile konuk ülkeler kendi ülkelerine olan yatırımları ve bu yatırımlardan Türkiye'ye doğabilecek iş fırsatlarını anlatacak.

Ülke Forumları kapsamında konuk olacak ülkeler arasında Nijerya, Katar ve İsviçre'nin ülke temsilcileri katılımcı inşaat firmaları ile ikili iş görüşmesi fırsatı bulabilecekler. 24 Kasım günü düzenlenecek olan ülke forumlarında yerli sektör paydaşlarına iş fırsatları yaratması...