15 / 05 / 2024

CNR Expo Fuarında yangın

CNR Expo Fuarında yangın

Bakırköy'de bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki mobilya fuarında, bir firmanın standında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle diğer standlara sıçramadan söndürüldü...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

CNR Expo Fuarında yangın Haberi

CNR Expo Fuarında yangın

Bakırköy'de bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki mobilya fuarında, bir firmanın standında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle diğer standlara sıçramadan söndürüldü.


CNR Expo Fuar Merkezi 1. Salondaki bir mobilya firmasının standında sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, güvenlik görevlilerinin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle diğer standlara sıçramadan söndürüldü. Yangında standın bulunduğu alanda maddi hasar meydana geldi. Yangın nedeniyle fuar merkezinin bulunduğu bölgeyi yoğun duman kapladı. 


Fuar merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Faruk Eroğlu, 'Ben burada görevliyim, o arkadaşlar çıktıktan 5 dakika sonra yangın çıktı. Çalışma vardı burada fuardan sonra reyonları topluyorlardı. Mobilya fuarı vardı burada' diye konuştu. Olay yerinde duman tahliyesi yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor.


Sabah...