03 / 05 / 2024

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat adres

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat adres

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şener tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Esam Osman M.A tarafından kuruldu.

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bıçakcı tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Babir tarafından kuruldu.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Arslan Group İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Group İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Emin Group projeleriyle CNR 2015 Emlak Fuarı'nda!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

Batı Mahal, CNR Expo Emlak Fuarı'na katılacak!

Yalçınlar Group, Türkiye'nin en seçkin villa projeleri arasında bulunan Batı Mahal vilalarıyla CNR Expo Emlak Fuarı'nda yabancı gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar' da kuruldu.

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat adres Haberi

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat adres

CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şener tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


CNR Group Madencilik Sondaj İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADENCİLİK VE SONDAJ :  Maden Kanunda yazılan 1.2.3,4 ve 5 grup maden ruhsatlarının alınması bu ruhsat ile ilgili atama faaliyet raporları düzenlemek madencilik ile ilgili işletmelerin açılması,tesisleri kurulması zenginleştirme tesislerinin kurulması ve işletmesi işletilmesi ve her türlü ruhsatların alınması. Bu ruhsatlarla ilgili ihalelere girilmesi ve her türlü madenin ihracat ve ithalatının yapılması, maden arama, işletme ve zenginleştirme ile ilgili her türlü araç, gereç, makine ve tesisatın ithalat ve ihracatının yapılması.  Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak...