29 / 04 / 2024

CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO Cem Şenel

CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO Cem Şenel

Bu yıl 19. kez düzenlenen EVTEKS'i baba mesleği ev tekstili olan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan açtı. EVTEKS için İstanbul'a gelen yabancı ziyaretçiler ortalama bin 300 euro bırakıyor...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Rönesans Holding, Rusya'da 15 sağlık merkezi inşa edecek!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi sektörü uçuracak!

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesini değerlendiren Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "Yeni düzenlemelerin, yabancı yatırımcı için zaten cazip olan gayrimenkul ve inşaat sektörünün yükselişini tetikleyeceğine inanıyoruz." dedi...

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO Cem Şenel Haberi

CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO Cem Şenel

Dünyanın ikinci en büyük ev  tekstil fuarı olarak bilinen EVTEKS, dün CNR'da kapılarını açtı. 19 Mayıs tarihine kadar sürecek fuarda yaklaşık bin katılımcı firma yer alırken; dün gerçekleşen açılışa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, Denizli Tekstil İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO'su Cem Şenel ve Zorlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da katıldı.


CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO'su Cem Şenel, bugüne kadar EVTEKS'e gelen yabancıların, gezi ve turistik amaçlı gelen turistlerin 3 katı daha fazla harcama yaptığını ve EVTEKS'e gelen her ziyaretçinin İstanbul'a bin 300 euro bıraktığını belirtti. Küçükçalı...