30 / 04 / 2024

cnr imob 2016

cnr imob 2016

26-31 Ocak tarihlerinde Yeşilköy’deki CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor. Erem, MOSFED çatısı altındaki 9 derneğin sektörün yüzde 75’ini temsil ettiğini söyledi.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

CNR Emlak Zirvesi’nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

CNR Emlak Zirvesi 2016’ya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Zirvedeki etkinlik kapsamında düzenlenen oturumda “Kentsel Dönüşümde Yeni Çözümler ve Trendler” konusu masaya yatırıldı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

cnr imob 2016 Haberi

cnr imob 2016

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ve üyesi 9 Derneğin (ANSİMOD, İMOS, KAYMOS, MAKSDER, MOBDER, MOBSAD, MODSİAD, MUDER, ve OMSİAD) işbirliğinde, Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB destekleriyle gerçekleşecek fuarla ilgili bilgi veren CNR Holding Başkanı Ceyda Erem, MOSFED üyeliğinden ayrılan Mobilya Sanayiciler Derneği’nin (MOSDER), kendi üyeleri için ayrı fuar düzenlemesinin sektör adına son derece üzücü olduğunu belirterek, “Geçen yıl bizim düzenlediğimiz İSMOB’a 473 firma katılmıştı. Bu yıl İMOB olarak 524 firmayla (31’i yabancı) fuarımızı açacağız ve fuarımız 150 bin metrekare alanda (11 salon) olacak” dedi. Erem, MOSDER’in 57 üyesinden 24 tanesinin de İMOB’a katılacağını ileri sürerek, “Dolayısıyla, Türkiye’de mobilya sektörü için fuarın adresi değişmedi. Adres yine Yeşilköy CNR Fuar Merkezidir” dedi.


MOSFED’DE 9 DERNEK VAR

CNR Holding Başkanı Erem, MOSFED çatısı altındaki 9 derneğin...