17 / 05 / 2024

CNR IMOB Fuarı katılımcıları

CNR IMOB Fuarı katılımcıları

Geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR IMOB Fuarı katılımcıları Haberi

CNR IMOB Fuarı katılımcıları

Modern mobilyalardan klasik mobilyalara, modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.


Büyük bir kısmı ihracat bağlantısı olmak üzere, 1 milyar doların üzerinde iş bağlantısının gerçekleştiği İstanbul Mobilya Fuarı'nı 2015 yılında 85.532 yerli, 22 bin 366 yabancı profesyonel ziyaret etti.


CNR IMOB, ulaşım olanakları ile en avantajlıfuar alanı CNR Expo'da

CNR IMOB İstanbul Mobilya Fuarı, 600'ün üzerinde firmanın katılımı ile 150.000m2 alanda CNR Expo Yeşilköy'de mobilya dünyasını buluşturuyor.


Sayılarla 2015 İstanbul Mobilya Fuarı

2015 İstanbul Mobilya Fuarı; Avrupa, Körfez ve Orta Doğu ülkelerinin yanı sıra Nepal'den Tibet'e Meksika'dan Şili'ye, Yeni Zelanda'dan Japonya'ya değişen yelpazede 89 ülkeden binlerce alıcı ve...