30 / 04 / 2024

12. CNR IMOB Fuarı 26 Ocak'ta başlıyor!

12. CNR IMOB Fuarı 26 Ocak'ta başlıyor!

Geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.



Modern mobilyalardan klasik mobilyalara, modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.


Büyük bir kısmı ihracat bağlantısı olmak üzere, 1 milyar doların üzerinde iş bağlantısının gerçekleştiği İstanbul Mobilya Fuarı'nı 2015 yılında 85.532 yerli, 22 bin 366 yabancı profesyonel ziyaret etti.


CNR IMOB, ulaşım olanakları ile en avantajlıfuar alanı CNR Expo'da

 

CNR IMOB İstanbul Mobilya Fuarı, 600'ün üzerinde firmanın katılımı ile 150.000m2 alanda CNR Expo Yeşilköy'de mobilya dünyasını buluşturuyor.


Sayılarla 2015 İstanbul Mobilya Fuarı

 

2015 İstanbul Mobilya Fuarı; Avrupa, Körfez ve Orta Doğu ülkelerinin yanı sıra Nepal'den Tibet'e Meksika'dan Şili'ye, Yeni Zelanda'dan Japonya'ya değişen yelpazede 89 ülkeden binlerce alıcı ve ithalatçıyı ağırladı.



Bu haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ile CNR Holding, 26-31 Ocak tarihleri arasında CNR İMOB -Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı organize edecek.


Fuarla ilgili bilgi veren CNR Holding Başkanı Ceyda Erem, MOSFED üyeliğinden ayrılan Mobilya Sanayiciler Derneği'nin (MOSDER), kendi üyeleri için ayrı fuar düzenlemesinin sektör adına son derece üzücü olduğunu belirterek, “Fuarcılık sektöründe rekabete yer yok. Bizim sektörümüzde birlik bütünlük kaliteyi yükseltir. Bütün sektörü bir arada görmek istiyoruz” dedi.

SEKTÖRÜMÜZÜ JAPONIYA İLE BULUŞTURACAĞIZ

CNR İMOB'a bu yıl 524 firmanın katılacağını ifade eden Ceyda Erem, “Geçen yıl bizim düzenlediğimiz İSMOB'a 473 firma katılmıştı. Bu yıl CNR İMOB olarak 31'i yabancı toplamda 524 firmayla fuarımızı açacağız. Fuarımız 150 bin metrekare alanda 11 salonda olacak” dedi. MOSFED Başkanı Ahmet Güleç de hem küresel hem de ülke gündeminde yaşanan olumsuzluklara rağmen mobilya sektörünün 2015 yılında da önemli bir başarı göstererek, 2 milyar 315 milyon ihracat gerçekleştirdiğini söyledi. Güleç, 2016 yılında 3 milyar dolar ihracat hedeflediklerini aktardı.


Yeni Şafak


Geri Dön