01 / 05 / 2024

çocuk etkinlikleri

çocuk etkinlikleri

Optimum Outlet İstanbul çocuklar için etkinlikler düzenliyor. Optimum Outlet İstanbul’da, Aralık ayında yeni yıl konseptine yönelik hazırlanan ve her hafta sonu 15.00 - 18.00 saatleri arasında etkinlikler gerçekleştirilecek...

Yaratıcı Çocuklar Derneği,Trump Towers'ta atölyeler düzenleyecek!

Trump Towers Mall bu yıl çocuk misafirlerine unutamayacakları bir yılbaşı deneyimi yaşatıyor. Birbirinden yaratıcı atölye çalışmalarıyla Trump Towers Mall’da tüm çocuklar yeni yıla ‘merhaba’demeye hazırlanıyor...

MetroCity’de kendini yeniye bırak!

MetroCity AVM, 2015’in ilk haftalarına aynı dinamizmle giriyor. 3 Ocak gününden itibaren AVM -1 Katta bulunan Çocuk Etkinlikleri alanında, minik ziyaretçileri yepyeni sürprizler, bambaşka heyecanlar bekliyor.

Çocuk malları kanunu!

Çocuk mallarının sarfına ilişkin tasarrufî işlemlerde hakim izni alınması zorunlu oluyor. Ana ve baba, kusurları sebebiyle velâyetleri kaldırılmadıkça, çocuğun mallarını kullanabilirler. İşte Çocuk malları kanunu esasları..

M1 Merkez Konya AVM'de ramazan programları başlıyor!

28 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Fasıl, Sihirbaz, Meddah, Aşuk Maşuk Show, Gölge Oyunu, Hacivat – Karagöz Perde ve Çocuk Etkinlikleri yine M1 Merkez Konya AVM’de gerçekleştirilecek.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri başlıyor!

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri, 21 Haziran Cumartesi günü seramik boyama atölyesi ile başlıyor. Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmayı amaçlıyor.

Aile Konutu Şerhi, Mal Rejimleri ve Çocuk Malları ile ilgili son genelge!

01.01.2002 tarihinde yürürlüğe giren 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun aile konutu şerhi, edinilmiş mallara katılma rejimi ve velayet - çocuk mallarına ilişkin hükümleri ile ilgili yeni düzenlemeleri içeren genelge 11 Haziran 2014 tarihinde yayınlandı...

Fatsa'da inşaattan düşen çocuk yaralandı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynadığı inşaatın ikinci katından düşen çocuk yaralandı. Topbaş, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine inşaata gelen 112 Acil Servis ekibince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri düzenlenecek!

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri kapsamında şenlikler düzenlenecek. Bugün düzenlenecek olan tavla turnuvasında 64 katılımcı ilk üçe girebilmek için zarları atacaklar. Yalova Yolu Özdilek çim alanda saat 14.00 ile 19.00 arası d

Berna İlter: Çocuk yataklarında denetim yok!

Türkiye ’de çocuk yataklarının denetlenmediğini söyleyen BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, “ Firmalar atıl ürünlerden çocuk yatağı üretiyor. Hiçbir kontrol yapılmıyor ” diye konuştu.

Neomarin Pendik AVM'de Çiçek ve Doğa etkinlikleri başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 6-27 Haziran tarihleri arasında “Çiçek ve Doğa” temasıyla çocuklarla buluşacak. Etkinlik, 3-14 yaş arasındaki tüm çocuklar için Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek...

Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü'nde hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Okulların kapanışına ve uzun bir yaz tatiline doğru hızla ilerlerken, Ataköy A Plus AVM’den çocuklara sürpriz! 1 ve 8 Haziran Pazar günleri Çocuk Kulübü’nü bir şenlik alanına çevirecek olan AVM'de ücretsiz sanat atölyeleri yer alacak...

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.

Seda Sayan çocuk parkı yaptırıyor!

Seda Sayan, Soma faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin ailelerine destek olmak için hazırlıklara başladı. Seda Sayan ‘Soma’da Kardeşim Var’ projesi için Sayan çocuk parkı yaptıracak.

Esenler halkı, Çocuk Sokağı projesine Evet dedi!

Esenler Belediyesi, Çocuk Sokağı projesi için halkın nabzını tuttu. Menderes Mahallesi 330. Sokak’ta yaşayan sokak sakinleri, sandık başına giderek Çocuk Sokağı için oy kullandı. Sokak sakinlerinin yüzde 85.7’si “evet” dedi.

çocuk etkinlikleri Haberi

çocuk etkinlikleri

Optimum Çocuk Kulübü, Aralık ayı boyunca cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği etkinliklerle sevimli miniklere yılbaşı için hem birbirinden güzel süslemeler hazırlayabilecekleri, hem de yaratıcılıklarını ön plana çıkarırken  yeni bir yılı karşılayacak olmanın coşkusunu yaşatacak mutlu saatler armağan ediyor.


Optimum Outlet İstanbul’da, Aralık ayında yeni yıl konseptine yönelik hazırlanan ve her hafta sonu 15.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler, çocuklara eğlence dolu kaliteli zaman geçirme fırsatı sunacak. Her cumartesi ve pazar günü ücretsiz düzenlenecek olan Optimum Çocuk Kulübü’nün Aralık ayı etkinliklerine, yine tüm minik ziyaretçiler davetli.  


Aralık ayı aktivitelerinde, çocuklar; Yılbaşı Çorapları, Kardan Adam, Yılbaşı Kapı Süsü, Sihirli Kağıt ile Yılbaşı Ağaç Süsü Yapımı, Yılbaşı Temalı Ahşap Çerçeve, Yılbaşı Temalı Eğlenceli Figürler, Yılbaşı Kartı Yapımı, Hediye Kutusu, Yılbaşı Motifli Taş...