20 / 05 / 2024

Çocuk Parkına İstasyon

Çocuk Parkına İstasyon

Rize’de bir ilköğretim ve anaokulunun yanında yer alan çocuk oyun parkına doğalgaz terfi istasyonu yerleştirilmesi tepkilere neden oldu

Çocuğu olanlara Temmuz 2023 müjdesi! Çocuk başına tam tamına 1.000 TL verilecek! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Çocuğu olanlara Temmuz 2023 müjdesi... Çocuk başına tam tamına 1.000 TL verilecek... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Anne adayları müjde! Aile Bakanlığı çocuk başına para dağıtıyor! TCKN sırasına göre PTT hesabına hemen yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapan anne adaylarına çocuk başına destek ödemesi yapıyor. İşte yardım kampanyasına ilişkin tüm merak edilenler...

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Çocuk parasına okkalı zam geldi mi? Çocuk Destek Bileşeni peş peşe hesaplara yatıyor! En az 450 TL... Hemen siz de bakın

Bakanlık tarafından maddi zorluk yaşayan aileler için çocuk yardımı ödeniyor. Çocuk parasına okkalı zam geldi mi? Çocuk Destek Bileşeni peş peşe hesaplara yatıyor! En az 450 TL... Hemen siz de bakın, kaçırmayın!

Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinden faydalanan vatandaşlar çocuk parasına yeni yıl zammı olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

2023 Çocuk parasına zam geldi mi? 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuk yardımı ödemesi ne kadar oldu?

Çocuk Destek Bileşeni'nden faydalanan milyonlarca vatandaş 2023 Çocuk parasına zam geldi mi? 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuk yardımı ödemesi ne kadar oldu? sorularına yanıt arıyor.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Çocuk Parkına İstasyon Haberi

Çocuk Parkına İstasyon

Gülbahar Mahallesi’nde yer alan ÇAYKUR İlköğretim Okulu ile Gülbahar Hatun Anaokulu yanındaki çocuk oyun parkına dağıtım istasyonu kurulması için AKSA Karadeniz Doğalgaz Şirketi’nce çalışma başlatıldı. Çocuk oyun parkındaki bazı kaydırak ve salıncaklar söküldü, açılan alana etrafı tel örgülerle çevrili konteyner yerleştirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışmanın ardından çocuk oyun parkı alanı daraldı, çocukların oyun alanına yerleştirilen doğalgaz istasyonu nedeniyle veliler tedirgin oldu.


ÇOCUKLARIMIZ NEREDE OYNAYACAK?


Bu saban park alanında toplanan ve aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Tepkiler üzerine olaydan haberdar edilen doğalgaz şirketi yetkilileri bölgeye geldi. Vatandaşların, "Çocuklarımız nerede oynayacak?" diyerek tartıştığı doğalgaz şirketi görevlilerinin, "O zaman doğalgaz kullanmayın" cevabı kalabalığı iyice öfkelendirdi.


BELEDİYENİN BİLGİSİ VAR


Tartışmanın büyümesi üzerine şirket yetkilileri, "Belediyenin bilgisi var" diyerek yasa dışı birşey yapmadıklarını...