18 / 05 / 2024

Çocuk parklarında sigaraÇocuk parklarında sigara içmek yasak mı

Çocuk parklarında sigaraÇocuk parklarında sigara içmek yasak mı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu uyuşturucu ve sigara ile ilgili alınacak yeni önlemleri açıkladı. Buna göre artık çocuk parkları da sigara yasağı kapsamına alınacak. Yetişkin parklarının da sadece bir bölümünde içilebilecek.

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

Bakanlıktan müjde gibi müjde: Çocuk başına 350-650 TL para desteği! 

Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklu ailelere destek ödemeleri sağlıyor. 'Çocuk Destek Bileşeni' programı kapsamında 2023 yılında da başvurular devam ediyor. Başvurusu kabul edilen ailelere, 1 yıl süreyle çocuk yardımı veriliyor. İşte, çocuk yardım parası başvuru sayfası...

Almanya’dan Türkiye’deki annelere çocuk başı ayda 85 ile 251 Euro arasında maaş bağlanıyor! Detaylar tek tek açıklandı! 

Almanya tarafından, ülkesinde çocuk yapmış olan ve Türkiye’ye yerleşenlere, 'çocuk başı ayda 85 ile 251 euro' arasında değişen rakamlarda maaş bağlanıyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı duyurdu! Çocuk paraları hesaplara yattı! Çocuk Destek Bileşeni haziran ödemeleri...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Destek ödemeleri kapsamında sağlanan Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu.

Çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı 1,2,3,4,5 çocuk için para veriyor! Onaylanan hesaba hemen yatıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan anne baba adaylarına maddi destek sağlıyor. Destek 350 ile 650 TL arasında değişiyor. İşte çocuk parasına ilişkin tüm merak edilenler...

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Dar gelirli haneler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuk desteği sağlanıyor. Peki çocuk desteğine yeni zam geldi mi? 

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk desteğinde Nisan 2023 müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli haneler için sağlanan çocuk yardımı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Yanık, dün peş peşe açıkladı. 

Çocuk destek ödemesine ne kadar zam geldi? Nisan ayı ödemesi ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın maddi güçlük yaşayan aileler için hazırladığı özel bir paket olan Çocuk Destek Bileşeni ödemesinin 2023 yılında kaç TL zamlandığı sıklıkla araştırılıyor. Peki çocuk başına zamlı ödeme ne kadar oldu?

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Anne ve babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alabiliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Çocuk yardımına zam yapılıp yapılmadığı merakla araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınan çocuk yardımı ile e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara destek ödeniyor.

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Çocuk parklarında sigaraÇocuk parklarında sigara içmek yasak mı Haberi

Çocuk parklarında sigaraÇocuk parklarında sigara içmek yasak mı

Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 15-24 yaş arasında uyuşturucu maddeyi en az bir kere deneme oranının AB ortalamasının yüzde 30, Türkiye'de ise yüzde 2,7 olduğunu belirterek, "Bunu bir avantaj olarak görüyoruz bunu daha güçlü avantaja dönüştürmemiz lazım. Yüzde 2 veya 3 gencimizin denemiş olması bile bizde önemli bir teyakkuz hali" dedi.


“Uyuşturucu özelliği söz konusu olan tüm ürünleri, kimyasal olarak yasak kapsamına alıyoruz ki, o 'ben zaten bunu bilmiyordum' dolayısıyla cezai müeyyideyeye tabi olmama gibi bir avantajı olmayacak. Uyuşturucuyla mücadelede kişinin danışma hizmeti almasına imkan sağlayan ancak kimliğin bilinmeyeceği özel bir telefon hattı kurulacak. Açık alanlardaki restoran, kafelerde sigara içilen alan, sigara içilmeyen alan olacak. Şu anda oranları konusunda henüz karar vermiş değiliz. Üçte bir alan gibi alan,...