29 / 04 / 2024

çocuk üniversitesi dersleri hangileri

çocuk üniversitesi dersleri hangileri

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cerrahpaşa Çocuk Acil boşaltılıyor!

İstanbul depreminden etkilenen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp  Fakültesi Çocuk Acil ve Kadın Hastalıkları Bölümü'nün boşaltılmasına karar verildi…

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Küçükçekmece'de çocuk üniversitesi açılıyor!

Küçükçekmece Belediyesi eğitim konusunda çocuklara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kasım ayında açılacak olan üstün yeteneklilere yönelik ‘Çocuk Üniversitesi’ Küçükçekmeceli minik dahileri bekliyor.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne çocuk acil servisi inşa ediliyor!

Artan hasta yoğunluğunun ihtiyacına cevap vermek üzere Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Pendik Belediyesi'nin desteğinde yeni bir acil bölüm yapılıyor.

Esenler'de 22 Haziran'da Çocuk Üniversitesi açılacak!

Esenler Belediyesi’nin hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi, bu yıl İstanbul Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek. Proje ile Esenlerli çocuklar üniversiteli olacak. Dersler 22 Haziran 2015'te başlayacak.

Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne yeni bölüm!

Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Pendik Belediyesi ve hayırsever bir işadamının katkılarıyla yeni bir acil bölüm kazandırılıyor. Yeni yapı genel acil, mevcut yapı ise çocuk acil olarak hizmet verecek.

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi 23 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Türkiye’nin İlk Çocuk Müzesi Ankara'da açılacak!

Mamak Belediyesi ile Ankara Üniversitesi arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımı devam eden Türkiye’nin İlk Çocuk Müzesi’nde sona gelindi...

Çocuk, kent ve yerel yönetimler sempozyumu 16 Ekim'de!

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü, Marmara Belediyeler Birliği’yle ortak olarak, Esenler Belediyesi sponsorluğunda 16 Ekim'de Çocuk, Kent ve Yerel Yönetimler Sempozyumu düzenliyor.

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Esenler Belediyesi ve YTÜ, çocukları üniversiteli yapıyor!

Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde 'Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite' sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenler İlçesi'nden çocuklara üniversitede eğitim verilecek.

çocuk üniversitesi dersleri hangileri Haberi

çocuk üniversitesi dersleri hangileri

 Bu kapsamda Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde çocuklar ders başı yaptı.


Esenlerli çocuklar, projeyle eğitimlerle asit -baz deneyi yapacak, iz bırakan şaşırtıcı buluşlara yakından tanık olacak ve bilim için fikir üretecekler.  


Donanımlı bireyler için...


Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından, Esenler’de bulunan 6 ve 7. sınıf çağındaki öğrencilerin sorumluluk bilincini geliştirmek, üniversite kavramıyla yakınlaştırmak, meraklarına bilimsel yanıtlar vermek amacıyla hayata geçirilen Çocuk Üniversitesi ile çocukların meslek tercihlerinde hata yapmalarının önlenmesi ve ilgi duydukları alanlarda bilgilendirilerek çocuklara genç yaşta üstün bir donanım kazandırılması da hedefleniyor.


Bilim için fikir üretecekler


Proje kapsamında Esenler genelinde yüzlerce öğrenci; “Bilim”, “Buluşlar Tarihi”, “Kültürel Miras”, “Canlıların Dünyası ve Teknoloji”, “Değer ve Hoşgörü”, “Bilim ve Deney”, “Matematik Dünyası”, “Lider Kim?”, “Doğamız ve Biz” konularında Yıldız Teknik Üniversitesi’nin öğretim üyelerinden eğitim...