04 / 05 / 2024

çocukları motive etmek

çocukları motive etmek

Filli Boya Renk Uzmanları, çocukların odalarının ihtiyaçlarına ve motivasyonuna göre renklendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Uzmanlar yeni eğitim ve öğretim döneminde çocukların başarısını arttıracak renk önerileri sunuyor.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Moskova’daki enfeksiyon hastanesinin inşaatında çalışanlara Sovyet tipi afişlerle motivasyon!

Koronavirüs nedeniyle Rusya’nın başkenti Moskova’da inşa edilen enfeksiyon hastalıkları hastanesinin inşaatında çalışan işçileri motive etmek amacıyla, alana Sovyet tipi afişler asıldı. Afişlerde “Bu merkeze ihtiyacımız var!” ifadeleri yer aldı…

Yereldeki en büyük sıkıntı şehri yeniden inşa etmek!

Yereldeki en büyük yapısal sıkıntının şehri yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen İsmail Hakkı Edebali, "Toplumsal Toplumsal çeşitliliğimiz, genç nüfusumuz, jeopolitik konumumuz itibariyle Avrupa Birliğine çok da ihtiyacımız olmayabilir" diye konuştu.

1986 yılında Fransızlar, Tüpgeçit'i yap-işlet-devret yöntemiyle inşa etmek istemiş!

1986 yılında Harem-Sarayburnu arasında, deniz altında açılacak, Yenikapı ile Söğütlüçeşme arasında inşa edilecek 12 kilometre uzunluğundaki tüneli, Fransız Bouygues firması ''yap-işlet-devret'' yöntemiyle inşa etmek istemiş.

Remzi Aydın engelli çocuklar için yaptırılan okulu inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada, engelli çocuklar için, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okulun inşaatını ve Asım Yıldız Parkı’nı da denetledi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 40 okul daha inşa edecek!

‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ ile 25 anaokulunda 2 bin 500 öğrencinin eğitim görmesinin sağlayan Gülben Ergen, 40 anaokulu daha açmak için protokol imzaladı..

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Filli Boya çocukları renklerle motive ediyor!

Filli Boya Renk Uzmanları, çocukların odalarının ihtiyaçlarına ve motivasyonuna göre renklendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Uzmanlar yeni eğitim ve öğretim döneminde çocukların başarısını arttıracak renk önerileri sunuyor.

Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor!

Satışları devam eden Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklar depremi oyunla öğreniyor!

Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklar depremi oyunla öğreniyor. Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklara verilen eğitimlerde, Hacivat ve Karagöz, oryantiring, eşya sabitleme, sağlam ev yapma gibi oyunlar ile müzik kullanılıyor.

Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli atıldı!

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

Çocuklar enerji verimliliği için İstanbul'da buluştu!

Çocukların bulunduğu her ortamda enerjinin verimli kullanılması ve tüketimi konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılması amacı taşıyan “Enerji Çocuk Projesi” çerçevesinde, 21 İlden 21 çocuk İstanbul’da bir araya geldi.

Çilek First Class ile çocukları uçuruyor!

Çilek First Class ile çocukları uçuruyor. Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

çocukları motive etmek Haberi

çocukları motive etmek

Çocukların zamanının çoğunu geçirdiği çalışma odalarının da okul dönemine uygun hazırlanması gerektiğine dikkat çeken Filli Boya Renk Uzmanları, odaların onların ihtiyaçlarına ve motivasyonuna göre renklendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor.


Uzmanlar seçtiğimiz renklerin; çocukların akşamlarını oyun oynayarak veya televizyon seyrederek geçirmek yerine, ders çalışma isteği uyandıracak, odasına aidiyetlik duygusu verecek tonlarda olması gerektiğini söylüyor.


Yorucu Renkler Olmamalı


Çocukların çalışma alanlarının fresh, temiz ve pastel tonlarda olması gerektiğini söyleyen Filli Boya Renk Uzmanları, yorucu renkler yerine yeşil ve mavinin pastel tonlarının tercih edilmesinin daha doğru olacağını söylüyor.


Gözü dinlendirici etkisi olması nedeniyle Filli Boya iç cephe renk kartelasından Açık Mavi, Limoni, Bal Buğu, Fildişi renkleri tercih edilebilir. Canlı kırmızı tonlarından ise gözü yorması ve açlık hissi uyandırması nedeniyle kaçınmak gerekiyor. Yine zevke göre Lila, Atlas, Mercan,...