28 / 04 / 2024

Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor!

Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Satışları devam eden Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.



Konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanan  Resim İstanbul  Orman Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.


Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Konutları'nda firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Projenin fiyatları hakkında bilgi almak için 444 53 18 satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Resim İstanbul bu pazar çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenliyor. Proje Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakika, Taksim’e 44 dakika, metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da dinlenme locaları, pergolalar, tematik bahçeler ve açık hava sineması, tenis kortu, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, davet salonu, çocuk oyun parkları, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, kapalı basketbol sahası, squash salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Resim İstanbul Orman nerede?

Ulaşım: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe/İstanbul 


Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön