28 / 04 / 2024

code istanbul soğanlı

code istanbul soğanlı

Yazıcıoğlu İnşaat yakında satışa sunulacak olan İstanbul Bahçelievler'de yeni konut projesi "Code İstanbul" için çalışmalara başladı. Bahçelievler Soğanlı bölgesinde yükseliyor olan Code İstanbul Evleri projesinin temeli atıldı...

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi açıldı!

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Soğanlık Moment İstanbul Residence teslim tarihi!

Soğanlık Moment İstanbul Residence teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtiliyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Residence'ta daire fiyatları 359 bin liradan başlıyor...

Moment İstanbul Soğanlık fiyatları!

Daire alanlarının 74 metrekareden başladığı proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede bloklar 44 kat şeklinde yükseliyor. Moment İstanbul Soğanlık fiyatları 359 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi!

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Konutların 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat!

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi 290 bin liradan başlıyor. Karma konseptte tasarlanan AND Kartal projesinde konut teslimleri Nisan 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Soğanlık AND Kartal ödeme planı!

Soğanlık AND Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal Residence satışları!

Soğanlık AND Kartal Residence satışları 25 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND Kartal, Soğanlık'ta Efes Pilsen Fabrikası arazisinin yerine yapılacak...

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

code istanbul soğanlı Haberi

code istanbul soğanlı


Yazıcıoğlu İnşaat'ın hayata geçireceği Code İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler - Soğanlı bölgesinde inşa ediliyor. Code İstanbul Soğanlı projesi Mimar Sinan Caddesi ile Marmara Caddesi'nin kesiştiği noktada yer alıyor.


Temeli atılan Soğanlı Code İstanbul Evleri projesinin satışları Eylül ayının 15'inden sonra başlıyor. 2 blok olarak inşa edilen Code İstanbul Evleri Soğanlı projesi 90 adet konuttan meydana geliyor. Daire büyüklüklerinin 143 metrekareden başladığı Code İstanbul Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlandı.


Fiyatların henüz belirlenmediği Bahçelievler Code İstanbul konut projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Satış ofisinin yakında hazır olacağı Code İstanbul Bahçelievler projesi ile ilgili detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.


Yazıcıoğlu İnşaat'ın Güneşli'de teslim ettiği Bağ Evleri projesi


Yazıcıoğlu İnşaat iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web adresi : http://yaziciogluinsaat.com.tr/

Gülcihan...