04 / 05 / 2024

code istanbul teslimleri

code istanbul teslimleri

Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek Code İstanbul kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Bahçelievler Code İstanbul'da 507 bin liraya 2+1 daire!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın Code İstanbul Bahçelievler projesinde 2+1 daireler 507 bin liradan başlayarak satılıyor. Aralık 2014 yılında teslim edilecek olan Code İstanbul Evleri 90 konuttan oluşuyor...

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Self İstanbul Karden'de kira öder gibi ev sahibi olun!

203 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Self istanbul projesinde daire teslimleri Eylül 2019 tarihinde yapılacak...

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul teslimleri Ocak 2018'de başlıyor! 280 bin TL'ye!

Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin fiyatları minimum 280 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak inşa edilen projede daireler Ocak 2018'de sahiplerine teslim edilecek...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Ahes Misal İstanbul konut teslimleri!

Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 konuta yer veriliyor. Ahes Misal İstanbul konut teslimleri ne zaman?

Nivo İstanbul Cathay konut teslimleri!

Nivo İstanbul projesinde güncel daire fiyatları peşinde 320 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul Cathay konut teslimleri ne zaman?

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

code istanbul teslimleri Haberi

code istanbul teslimleri


90 adet konuttan meydana gelen Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Doğal hayatın tüm gerekliliklerini proje içerisinde barındıran Code İstanbul'da projenin % 80'i yeşil alan ( 6.00Qm2) olarak konumlandırıldı. Projede özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı gibi pek çok özellikle projenin çevreci yönü ön plana çıkarıldı.



Telefon numarası: 0212 655 3 655 

Web : www.codeistanbul.com.tr


Büyükçekmece...