30 / 04 / 2024

çok katlı mağazalar

çok katlı mağazalar

Teknoloji perakandeciliğinde dengeler değişiyor, çok katlı ve çok sayıda mağaza dönemi sona eriyor. Sektörde Web ile mağazanın tamamen entegre olduğu çoklu kanal dönemi başlıyor.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

AVM'deki mağazaların kiraları devlet tarafından ödensin!

AVM'lerin Mayıs'ta açılacağı duyuruldu. Peki AVM'ler nasıl açılacak? AVM'lerdeki mağazaların sahipleri “Açılsın ama bir süre kira ödemeyelim. Çok zor durumdayız” diyorlar...

Çok katlı mağazaların yeni rakibi Parla Park!

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019!

01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019 en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Peki 01 Burda'da hangi mağazalar var? İşte 01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019...

Atatürk Havalimanı’nda ofis ve mağazalar kapanmaya başladı!

86 yıldır hizmet veren ve ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma işlemi başladı. İç ve dış terminallerinde bulunan birçok firma, ofis ve mağazalarını kapattı.

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

çok katlı mağazalar Haberi

çok katlı mağazalar

Son bir yılda karlılıklarında önemli oranda düşüş yaşayan teknoloji perakendecileri, verimliliği artırmak için bir yandan iş yapmayan mağazaları kapatırken diğer yandan bazı büyük mağazalarının metrakaresini düşürüyor. İstanbul’un en işlek caddesi İstiklal’de bazı firmalar mağazalarını kapartırken bazıları ise alanlarını küçültüyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde teknoloji devlerinden Media Markt, Demirören AVM’deki en büyük mağazalarından birini kapattı. Bimeks İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, “Teknolojide çok katlı mağaza dönemi bitiyor. Web ile mağazanın tamamen entegre olduğu çoklu kanal dönemi başlıyor” dedi. 


‘Müşteri satın alma talebini erteliyor’ 


Son bir yılda teknoloji perakendeciliğindeki düşüşü ve kapanan mağazaları değerlendiren Bimeks İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, “Perakende sektöründe hem cirosal anlamda hem karlılık anlamında bir daralma yaşanıyor. Biz bunu daha çok talep ertelenmesinden kaynaklı bir daralma olarak görüyoruz. Verimlilik...