06 / 05 / 2024

Çoklu baro sistemi nedir

Çoklu baro sistemi nedir

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birden fazla baro olursa da şu andaki mevcut baronun tüm mülkiyeti devam edecek. Yeni baro varsa sıfırdan çalışmaya başlayacak. Yapabiliyorsa gayrimenkul alacak. Şu anki baroların mevcut gayrimenkullerine dokunmak gibi bir çalışma yok." dedi.

Çoklu baro sisteminde şu anki gayrimenkullere dokunulmayacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birden fazla baro olursa da şu andaki mevcut baronun tüm mülkiyeti devam edecek. Yeni baro varsa sıfırdan çalışmaya başlayacak. Yapabiliyorsa gayrimenkul alacak. Şu anki baroların mevcut gayrimenkullerine dokunmak gibi bir çalışma yok." dedi.

Apartmanda ısıtma sistemi değişikliği nasıl yapılır?

Apartmanda alınacak bazı kararlar, kat maliklerinin çoğunluğunun kararını gerektirirken; bazı kararlar ise oy çokluğu ile alınabiliyor. Peki, apartmanda ısıtma sistemi değişikliği nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Türkiye'de yeşil çatı sistemi yaygınlaşıyor!

Yeşil çatı sistemi, son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Teknolojiyi uygulayan firma sayısı çoğalınca rekabet de arttı. Metrekare fiyatları 20-30 euro'dan 6-7 euro' ya kadar düştü...

İzmir köylerindeki su depolarına otomasyon sistemi yerleştirildi!

Köylerdeki su depolarına radyo frekansı ile çalışan otomasyon sistemi yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylece hem dolan depoların taşarak su kaybı yaşanmasını hem de pompalardaki gereksiz enerji harcamasını önlemiş oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi kuracak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Samsun Sahil Yolu projesi oy çokluğuyla kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Belediye Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi ' Sahil Yolu ' projesini oy çokluğuyla kabul etti.

Apartmanda hem arsa payı hem sayı çokluğu ile alınan kararlar!

Apartmanda karar alırken kimi kararlar oybirliği ile kimi kararlar için ise oyçokluğu ile alınıyor. Peki apartmanda hem arsa payı hem sayı çokluğu ile alınan kararlar nelerdir?

Apartmanda oyçokluğu ile alınacak kararlar nelerdir?

Apartman ile ilgili alınacak kimi kararlar için oybirliği şartı aranırken, kimi kararlar için ise oyçokluğu yeterli oluyor. Peki, apartmanda oyçokluğu ile alınacak kararlar nelerdir? İşte apartmanda oyçokluğu ile alınacak kararlar...

Apartman yönetiminde oybirliği ve oyçokluğu!

Apartmanda kimi kararlar oyçokluğu ile alınabilirken, kimi kararlar için ise oyçokluğu gerekli oluyor. Peki, apartmanda oybirliği ile alınan kararlar ile apartmanda oyçokluğu ile alınan kararlar nelerdir?

Gazipaşa Havalimanı'na güvenli uçuş için ölçüm ve raporlama sistemi kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazipaşa Havalimanı'nda emniyetli uçuşu sağlamak amacıyla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından otomatik meteoroloji ölçüm ve raporlama sistemi kurulacağını söyledi...

Çoklu baro sistemi nedir Haberi

Çoklu baro sistemi nedir

TBMM Adalet Komisyonunda AK Parti ve MHP milletvekillerinin imzasını taşıyan Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin maddelerine ilişkin görüşmeler devam ediyor.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yasa teklifinin, alt komisyona gönderilmesini, burada tüm tarafların dinlenerek çalışmanın kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, baroların, kamu kurumu olmasının ötesinde demokrasi için önemli kurumlar olduğuna dikkat çekerek, "Barolar, ülkemizin, halkımızın ortak çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. İktidarın hedefi, bu kurumları işlevsiz hale getirmektir. Herkesin hukuka, savunmaya ihtiyacı olan günler gelecektir. Gelin, bu yanlıştan dönün. Bu düzenleme yanlıştır" şeklinde konuştu.

Çoklu baro sisteminin hayata geçirilmesiyle İstanbul Barosunun menkul ve gayrimenkullerinin ne olacağıyla ilgili soru soran Aydemir, "İstanbul'dan sekiz baro çıktı, bunun...