30 / 04 / 2024

Çolakoğlu-Irmak Group Vadişehir telefon

Çolakoğlu-Irmak Group Vadişehir telefon

Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı tarafından inşa edilecek. İstanbul Başakşehir 1. etapta yükselecek Vadişehir projesi 23 Mart 2015 Pazartesi günü satışa sunulacak.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

18 soruda Vadişehir projesi!

Vadişehir projesi projesi Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve Intes Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Vadişehir projesi detayları...

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 50 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Vadişehir'de 2. etap satışta!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçirilen iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabı satışa çıktı.

Başakşehir Vadişehir'de ikinci etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan projenin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı ise satıldı.

İnşaat sektöründeki yükseliş devam edecek!

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Çolakoğlu-Irmak Group Vadişehir telefon Haberi

Çolakoğlu-Irmak Group Vadişehir telefon


Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı tarafından inşa edilecek. İstanbul Başakşehir 1. etapta yükselecek Vadişehir projesi 23 Mart 2015 Pazartesi günü satışa sunulacak.


17 blok olarak tasarlanan Vadişehir Başakşehir projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Vadişehir Konutları 650 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Vadişehir projesi 185 bin metrekare kapalı alana sahip. Vadişehir'in görselleri;






Tel: 0212 415 41 41

Web: www.vadisehir.com.tr

Gülcihan...