28 / 04 / 2024

Coldwell Banker gayrimenkul

Coldwell Banker gayrimenkul

Türkiye yapılanmasını değiştiren gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 2016 yılı sonunda toplam 250 şubeye ulaşmayı hedefliyor, iki farklı yatının modeli sunan şirket, Anadolu şehirlerinden daha düşük franchise giriş bedeli alıyor...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Koronavirüs sonrasında emlak sektöründe son durum ne?

Coldwell Banker yetkilileri, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Coldwell Banker, dünya çapında on Gayrimenkul Profesyoneli ile evin mutfağından, odalarından bile, parçası olduğumuz topluluklara hizmet sunmak için detaylı bir şekilde çalışıyor... 

Kredili konut satışında rekor beklentisi!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri banka kredili konut satışlarında rekor beklentisi içinde.  Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Merkez Bankası’nın faiz indirim stratejisinin banka kredili konut satışını 2020’de artacağı düşünüyor.

Milenyum kuşağı daha az borçlanarak gayrimenkul sahibi oluyor!

Coldwell Banker Global Luxury raporuna göre milenyum kuşağı 2030 yılında bugünün beş katı daha fazla zenginliğe sahip olacak. Dijital yerli olan bu neslin satın alma davranışı daha çok kiralama gibi görünse de gerçek hiç öyle değil...

Gayrimenkul sektörünü domine ediyoruz!

Coldwell Banker yeni hedeflerinin 300 ofise 5000 danışmana ulaşmak olduğunu açıkladı. ERA'nın ise en büyük amacı 500 ofise 5 bin danışmana ulaşmak.

Coldwell Banker gayrimenkul Haberi

Coldwell Banker gayrimenkul

Türkiye yapılanmasını değiştiren gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 2016 yılı sonunda toplam 250 şubeye ulaşmayı hedefliyor, iki farklı yatının modeli sunan şirket, Anadolu şehirlerinden daha düşük franchise giriş bedeli alıyor. 


Goldwell Banker, 107 yıldır lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında global olarak en yüksek satış hacmine sahip bir şirket. 1906 yılında San Francisco'da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren bir kurum olarak kurulmuş. Merkez Ofisi ise New Jeısey'de. 


Toplamda 500 milyar dolar satılan mülk değeri ve 6 milyar dolar alınan komisyon bedeli ile dünyanın en çok ciro üreten gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Cokkvell Banker, bugün 50 ülkede, 3 bin 200'ü aşkın ofisi ve 120 bini aşkın gayrimenkul danışmanı ile hizmet veriyor. 

2013 yılında master franchise yapısı...