02 / 05 / 2024

Coldwell Banker ödül gecesi

Coldwell Banker ödül gecesi

Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Coldwell Banker Türkiye yıl sonuna kadar 48 şube açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, şu anda Türkiye'de 127 şube olduklarını ve 2019 yılı hedefinin 300 ofis olduğunu dile getirdi...

Coldwell Banker Türkiye dünya birincisi oldu!

Coldwell Banker’ın Türkiye ve Kıbrıs'taki franchiselarından 550 gayrimenkul danışmanının biraraya geldiği "Gayrimenkul danışmanlığının zirvesi" Genblue Türkiye 2017 Bodrum'da başladı.

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

Coldwell Banker rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi!

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker'ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz'ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..

Gayrimenkul’ün ilk Emmy Ödülü’nü Coldwell Banker kazandı!

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.

Coldwell Banker, Gaziantep'te 2 ofis açtı!

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker'ın, Gaziantep'de de 3 BAY 1 ve 3 BAY 2 ismi ile iki farklı noktada ofisi açıldı.

Coldwell Banker'dan yeni milyonerlik eğitimi!

ABD'li Coldwell Banker yeni bir hizmet sunmaya başladı. Geçtiğimiz nisan ayında başlayan 'Milyonerden Milyonere Eğitimleri'nde gayrimenkul danışmanlığında nasıl zengin olunacağı anlatılıyor.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker Artemis, dört bin ofis orasında dünya birinciliğini elde ederek Uluslararası Küre Ödülü'nü Bodrum'a getirdi. Artemis Türkiye'nin de gururu oldu.

Coldwell Banker ödül gecesi Haberi

Coldwell Banker ödül gecesi


Dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker; “2014 Blue Stars” Gecesi’nde başarılı gayrimenkul profesyonellerini, birinci yılında 27 farklı kategoride ödüllendirdi.


Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş gecede yaptığı konuşmasında bir yılda kat ettikleri yolu ve bundan sonraki hedeflerini anlattı. Taş, “2013’te çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Başarımızda Coldwell Banker Türkiye’nin siz değerli Gayrimenkul Profesyonelleri’nin payı çok büyük. Bir yılda 9 ofisten 40 ofise çıkarak 4 katı büyüyerek, toplam 12 ildeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Bu yılın sonunda ofis sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Ödül alan ve gelecekte alacak...