26 / 07 / 2024

Coldwell gayrimenkul sektörü

Coldwell gayrimenkul sektörü

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Yeni franchise anlaşmalarımızla birlikte ofis sayımızı hızla artırarak 23 ilde 67 ofise ve 500'e yakın gayrimenkul danışmanına ulaştık" dedi.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Peki Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? İşte yanıtı...

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

Dolardaki artış gayrimenkul sektörüne olumlu yansıdı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Dolardaki artış gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Coldwell gayrimenkul sektörü Haberi

Coldwell gayrimenkul sektörü

Coldwell Banker Türkiye'nin, her üç ayda bir gerçekleştirdiği "Blue Days" toplantıları, gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirdi. Adana, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 4 farklı ilde düzenlenen toplantılara yaklaşık 450 gayrimenkul profesyoneli katıldı. Coldwell Banker'ın tüm Türkiye'deki gayrimenkul danışmanları ile Brokerlarının buluştuğu ve birbirlerinin deneyimlerinden faydalanma imkanı buldukları etkinlikte, Coldwell Banker'ın sektöre getirdiği yenilikler hakkında da bilgi verildi. 



İstanbul Dedeman Bostancı Otel'de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Coldvvell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Türkiye pazarına girdiği günden bu yana büyük bir gelişme kaydettiklerini belirtti ve 2015'te pazarda sağlam projelerle rekabete devam edeceklerini söyledi. Taş, "Gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde kararlar aldık. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek franchise sözleşmelerimizin süresini 5 yıldan 10 yıla çıkardık. Böylelikle franchise sahiplerimizin ve gayrimenkul danışmanlarımızın,...