19 / 05 / 2024

Colin\'s şube açtı

Colin\'s şube açtı

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S’in Kadıköy Halitağa Caddesi’ndeki mağazası hizmet vermeye başladı

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Happy Moon’s yıl sonuna kadar 20 şube açacak! 

Happy Moon's 40’a yakın şubeye sahip. Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, yıl sonuna kadar 20 şube daha açılmasının hedeflendiğini belirtti...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

Gloria Jean's 2019 sonuna kadar 17 şube daha açacak!

Yaklaşık yedi yıl önce global kahve zinciri Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını satın alan Grup DNC, markayı 29 ilde 73 şubeye çıkardı. Şirket 2019 sonuna kadar 17 yeni şube daha açacak. Yeni şubelerle birlikte cironun 150 milyon TL'ye ulaşması hedefleniyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

Gloria Jean's Coffees bu yıl 20 şube açacak!

Türkiye'deki dört büyük kahve zincirinden biri olan Gloria Jean's Coffees, bu yıl 20 şube açacak. Bu şubelerle birlikte 150 kişilik istihdam yaratılacak. Şirket, Haramidere'deki yeni yatırımıyla birlikte artık kendi pasta ve sandviçlerini de üretmeye başladı.

Dominos, AVM’deki şube sayısını artıracak!

DP Eurasia Group CEO'su Aslan Saranga, AVM'lerle görüşme halinde olduklarını ve bundan sonra AVM'lerdeki şube sayısının artacağını anlatıyor.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

2016'da bankaların şube sayısı 10 bin 781'e ulaştı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı. Rapora göre toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu.

Colin\'s şube açtı Haberi

Colin\'s şube açtı



Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, Türkiye’deki 156’ıncı mağazasını Kadıköy Halitağa Caddesi’nde açtı. Kadıköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Halitağa’da açılan COLIN’S mağazası açılışa özel etkinlikleri ile de alışveriş severlere eğlenceli saatler yaşattı. Gün boyu DJ performans, mağaza içi ikramlar ve yeni sezon ürünlerinin tanıtımı ile eğlenen tüketiciler açılışa özel yeni sezon ürünlerinde uygulanan yüzde 25 indirim ile de alışverişin tadını çıkardı.


Kadıköy mağazası ile mağazalaşma atağında yeni bir hamle daha yapan COLIN’S, İstanbul’da 37 ve Türkiye genelinde ise 156 mağazaya ulaştı. Açılışa özel 23 Nisan 2013 tarihine kadar yeni sezon ürünlerinde yüzde 25 indirim de sunan COLIN’S, kampanyadan yararlanmak isteyen herkesi Kadıköy mağazasına...