01 / 05 / 2024

color araştırma şirketi

color araştırma şirketi

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Ekonominin kara kutusu İngiliz araştırma şirketi Türkiye için 2022 ve 2023 dolar tahminini açıkladı! Korkunç senaryo

Londra merkezli İngiliz ekonomik araştırma şirketi Capital Economics Türkiye için 2022 ve 2023 yıllarına yönelik dolar tahminini açıkladı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Cihangir Kılıç ve Levent Selahatt Pınar ortaklığında kuruldu.

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Baran tarafından kuruldu.

color araştırma şirketi Haberi

color araştırma şirketi

İzmir’de bugüne kadar inşa ettiği modern, yenilikçi ve çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, en çok güvenilen, en çok bilinen ve en çok tavsiye edilen şirket oldu. Color Araştırma Şirketi tarafından yaklaşık 1.000 kişi ile yapılan görüşmeler ışığında hazırlanan Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması'na göre, Folkart'ın marka bilinirliği yüzde 95,5'ten yüzde 97,3’e ulaştı. Aynı araştırma verilerine göre Folkart'ın güvenilirliği yüzde 92,2 olarak ölçümlendi. Folkart’ın "Tavsiye Edilme" oranı ise yüzde 90 olarak belirlendi.

Capital'de yer alan habere göre; Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart'a olan güveniniz için tüm İzmirlilere teşekkür ederim” dedi. Araştırma hakkında bilgi veren Mesut Sancak, son olarak 2016 yılında yapılan araştırmanın bu yıl tekrarlandığını ve çok daha kapsamlı olarak yapıldığına işaret etti. Sancak, İzmir'in çeşitli ilçelerinden...