21 / 05 / 2024

Comcast Time Warner Cable

Comcast Time Warner Cable

ABD’de kablolu yayın alanındaki en büyük iki firma birleşme kararı aldı. ABD’ de kablolu yayın ve internet sağlayıcılığı alanında faaliyet gösteren Comcast, rakibi Time Warner Cable şirketini 45,2 milyar dolara satın alıyor...

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Time Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Time Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Erkın Amını, Fazalrahman Rasoolı, Najıbullah Habıbı ve Anpa Plus Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Comcast Time Warner Cable Haberi

Comcast Time Warner Cable

ABD’de kablolu yayın alanındaki en büyük iki firma birleşme kararı aldı. Kablolu yayın ve internet sağlayıcısı Comcast aynı alanda faaliyet gösteren rakibi Time Warner Cable’ı 45,2 milyar dolara satın almak için teklif verdi.


Tamamı hisse devri şeklinde gerçekleşecek olan satışa göre Comcast firması Time Warner Cable yatımcılarına ellerinde bulundurdukları her hisse başına 2,875 Comcast hissesi verecek. Bu teklif, Time Warner Cable firmasının hisselerinin dünkü borsa kapanış fiyatına göre yüzde 17 daha yüksek bir fiyattan değerlendirildiğine işaret ediyor.


İki firmanın birleşmesinin tamamlanması için hissedarların kabulüne ilave olarak, Federal İletişim Komisyonu ve Adalet Bakanlığı’nın onayı da gerekecek. Gözlemciler, birleşme sonrası yeni oluşacak firmanın sektördeki rekabet şartlarına etkisi konusunda Adalet Bakanlığı’nın kaygıları olabileceğini belirtiyorlar.


Birleşme haberinin açıklanmasının ardından New York borsasında Time Warner Cable hisseleri...