05 / 05 / 2024

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşümde yıkılan bina sayası

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşümde yıkılan bina sayası

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Büyükşchir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapılan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarım yerinde inceledi.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde 80 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına devam ediyor. Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayası 80'e ulaştı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

İzmir Örnekköy’de kentsel dönüşüm için iki ihale birden!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm ilkeleri doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor. Büyükşehir, Örnekköy’de birinci etap kapsamında 130 konut ve 13 işyerinin inşaatını tamamlayan ve hak sahiplerine önümüzdeki günlerde teslim etmeyi amaçlıyor.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Kayseri Sahabiye 1. Etap E VE A6 blokların yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda E VE A6 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye 1. Etap A4ve A5 blokların yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşümde yıkılan bina sayası Haberi

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşümde yıkılan bina sayası

TOKİ Başkanı Turan kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi Trabzon'da yapılan yatıranları incelemek için Trabzon'a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Büyükşchir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapılan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarım yerinde inceledi. 


Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak'ın da hazır bulunduğu incelemeler kapsamında Başkan Turan aynı zamanda kendi mahallesi olan Çömlckçi'de yapılan dönüşüm çalışmalarını inceledi. Turan ve Başkan Gümrükçüoglu mahalleyi baştan sona gezerek yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgiler aldı. 

TOKİ Başkanı Turan. ÇÖmlekçi'de Trabzon'un tarihi ve kültürünü sergileyen çok güzel bir proje uygulayacaklarını ifade ederek, kentsel dönüşüm çalışmalarının planlandığı şekliyle .sürdüğünü söyledi. Burada mahalle sakinleri ile de sohbet eden Turan. "Çömlekçi'de elimizden geldiğince vatandaşlarımızı mağdur etmiyoruz. Herkese hakkını vermenin gayreti içerisindeyiz. Projenin tamamlanması ile Çömlekçi Trabzon'un en...