03 / 05 / 2024

Çömlekçi projeleri ne durumda

Çömlekçi projeleri ne durumda

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Emirgazi'de 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 587,93 TL'den başlıyor. Peki Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Kütahya Simav TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Kütahya Simav'da 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede 418 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Kütahya Simav TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılacak!

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Çömlekçi kentsel dönüşümde 42 binanın yıkımına başlandı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında Esentepe Mahallesi’nde 42 binanın yıkımına başlandı. Yıkımın tamamlanmasıyla birlikte birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 126’ya ulaşacak.

Tapu ifrazı için ne gerekir?

Tapu üzerinde yapılan ayırma işlemi, ifraz olarak tanımlanıyor. Tapu ifrazı için bazı belgeler ile birlikte Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, tapu ifrazı için ne gerekir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile binayı tahliye eden hak sahiplerine talepleri doğrultusunda kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır? Kira yardımı nasıl alınır?

Kat mülkiyetine geçmek için ne yapmalıyım?

Kat mülkiyeti yasası gereğince, inşaat çalışmaları tamamlanan bir binanın bağımsız bölümleri üzerinde kat mülkiyeti kurulabiliyor. Peki, kat mülkiyetine geçmek için ne yapmalıyım diyorsanız işte yanıtı...

TOKİ Konya Meram başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Meram'da 499 tane daire kurayla satılıyor. Projede 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Peki TOKİ Konya Meram başvuru işlemleri ne zaman?

Emekliler emlak vergisi ödememek için ne yapmalı?

Emlak Vergisinde; meskenler için gerekli koşulları taşıyan kimselere sıfır oranlı emlak vergisi uygulanıyor. Bu uygulamadan geliri olmayan ve tek mesken sahipleri faydalanabiliyor. Peki, emekliler emlak vergisi ödememek için ne yapmalı?

Çömlekçi projeleri ne durumda Haberi

Çömlekçi projeleri ne durumda

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan 123 binanın 117'sinin kamulaştırma çalışmaları tamamlandı Bölgede kamulaştırma çalışmaları henüz tamamlanmamış sadece 6 bina kaldığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşümü ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Gümrükçüoğlu, Çömlekçi kentsel dönüşümünün 910 adet binayı içine alan dev bir dönüşüm projesi olduğunu, bu projenin Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde olduğu gibi etap etap gerçekleştirileceğini ifade etti. 


68 MİLYON 415 BİN TL ÖDEME YAPILDI 


Başkan Gümrükçüoğlu, "Çömlekçi'de birinci etap kentsel dönüşüm alanı olarak belirleyerek çalışmalara başladığımız 22 bin 405 metrekarelik alandaki kamulaştırma çalışmalarımızda oldukça önemli mesafeler kat ettik. Söz konusu alanda bulunan toplam...