05 / 05 / 2024

Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi

Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binası yıkıldı. Binanın bulunduğu alana Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi inşa edilecek.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası Binası'nın devrine sert tepki!

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası'na ait Bina'nın Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı'na devredilmesi İzmir halkı tarafından büyük tepki gördü.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Şükür Araştırma Analiz Arşivleme Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Araştırma Analiz Arşivleme Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Aziziye Araştırma Hastanesi yıkılacak!

Toplam 30 milyona mal olan ve yıllardır atıl halde bulunan Aziziye Araştırma Hastanesi'nin yıkılacağı açıklandı.

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Saad ve Fıdah Osman ortaklığında kuruldu. 

Bilecik’teki eski değirmen binası yıkıldı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binası yıkıldı. Binanın bulunduğu alana Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi inşa edilecek.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde mahalle kültürü yansıtılacak!

TOKİ Başkanı Turan, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu. Turan, proje ile esnafla konut sahiplerinin iç içe bulunduğu geleneksel mahalle kültürünün yansıtılacağını söyledi.

Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi Haberi

Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binasının yerine Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi yapılması için yıkıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, gerçekleşen yıkımı yerinde inceledi.

Başkan Yalçın, “Kınık Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi binasını yapılmak üzere eski değirmen binasının yıkımını gerçekleştirdik. Projeyi üstlenen bir firmanın yönetim kurulu başkanı Ferhan Geylan beye hemşehrilerimin adına çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Pazaryerinde değişim ve gelişim devam ediyor. Allah birliğimizi beraberligimizi daim etsin proje Kınık köyüne ilçemize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında...