02 / 05 / 2024

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi ne zaman tamamlanacak

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi ne zaman tamamlanacak

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Kampüsü'nde 6 minareli, 2 şerefeli, 10 bin kişi kapasiteli ve boğaz manzaralı caminin yapımı sürüyor. Caminin, tamamlandığında kentin en büyük ibadethanesi olacağı bildirildi.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi ne zaman tamamlanacak Haberi

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi ne zaman tamamlanacak

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Kampüsü'nde 6 minareli, 2 şerefeli, 10 bin kişi kapasiteli ve boğaz manzaralı caminin yapımı sürüyor. Caminin, tamamlandığında kentin en büyük ibadethanesi olacağı bildirildi.


Öğrenci sayısı 50 bine yaklaşan ÇOMÜ'nün Terzioğlu Kampüsü içinde, dev bir cami inşaatı yükseliyor. Terzioğlu Kampüsü Camii ve Müştemilatını Yaptırma Yaşatma Derneği'nin yapımını üstlendiği temeli 2014'te atılan ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip caminin 10 bin kişi kapasiteli, 6 minare ve 2 şerefeli olacağı bildirildi. Bu yaz aylarında caminin 6 minaresinin de inşaatının tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi. Caminin ince işlerinin ihalesi de yapıldı. Yaklaşık olarak 20 milyon liraya mal olması beklenen cami inşaatının finansmanının Diyanet Vakfı'nca karşılandığı açıklandı.


'REKTÖR: GRUR DUYUYORUZ

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel...