11 / 05 / 2024

Concord İstanbul bahar kampanyası

Concord İstanbul bahar kampanyası

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Concord İstanbul 2.etapta lansmana özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında Bahar Kampanyası başlattı. Haziran ayma kadar sürecek kampanyada lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Teknik Yapı'dan Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Concord İstanbul projesinde bahar indirimi de beraberinde getirdi. Haziran ayına kadar ev alanlara yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul Evleri 2. etabında 50 ay sıfır faiz!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 6 bloktan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap!

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap satışları başladı. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede yer alan daireler 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

Concord İstanbul'un ikinci etabı da satışta!

Teknik Yapı'nın Kadıköy'deki Concord İstanbul projesinde 2. etap satışa çıktı. 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap!

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında başlayacak.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

2016 yılının Aralık ayında 1. Etap teslimlerinin, 2017 yılının Aralık ayında 2. Etap teslimlerinin gerçekleşeceği Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul bahar kampanyası Haberi

Concord İstanbul bahar kampanyası



Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans dairelere lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinata 50 aya sıfır faiz...