25 / 07 / 2024

confetti efes banyo halıları

confetti efes banyo halıları

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor!

Türkiye’nin öncü banyo halı üreticisi Confetti, yüzde 100 pamuklu yapısı sayesinde çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Confetti Efes'i banyolara taşıyor!

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Confetti camiler için halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

Selçuk Efes Müzesi bugün açılıyor!

Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor

Efes Müzesi'nde tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlandı!

Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor.

Creavit Su Damlası Drop banyo mobilyası enerjiyi banyolara taşıyor!

“Banyo bu tarafta” sloganıyla keyif veren banyolar tasarlayan Creavit’ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. “Su damlası” anlamına gelen Drop Banyo Mobilyası, suyun mucizevi yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

Abdülaziz Ediz: Hedefimiz 2015'te Efes'in Dünya Miras Listesi'ne girmesi!

'Dünya Mirası Listesi' Klasik Yunan döneminin en önemli kentleri arasında yer alan, Türkiye'nin yurt dışında en çok tanınan ören yerlerinden Efes, 2015'te 15 yıllık bekleyişinin sona erdirerek, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nden kalıcı listeye alınmay

confetti efes banyo halıları Haberi

confetti efes banyo halıları

20 yılı aşkın süredir banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin büyüleyici güzelliğini banyolarınıza taşıyor. Geçmişi milattan önce 6000 yıllarına kadar dayanan, efsanelere konu olan Efes’in antik esintilerinden izler bulabileceğiniz banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.


İzmir’in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti, 21 yıllık bekleyişin ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi. Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Efes Antik Kenti, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakan etkileyici bir mimariye ve kültüre sahip. Çağlar boyunca toplumları etkileyen, birçok sanat eserine ilham veren Efes Antik Kenti’ni Confetti’nin “Efesus” banyo halısı ile siz de evinizde yaşatabilirsiniz. Tekli, ikili ve üçlü setler halinde satışa sunulan Efesus banyo halısı; fıstık yeşili, vişne köpüğü, pembe, pastel...